Beyler F/P Olarak Değerlendırırmısınız

Reaksiyon skoru
7
Beyler burdaki arkadaşlar kadar derinlemesine PC donanımlarını bilmiyorum ama 4-5 yıldır bu işin içindeyim bu kasa için ne diyorsunuz önerilerinizi bekliyorum

Ekler

• IMG_1016.webp
    IMG_1016.webp
    102.2 KB · Hit: 46
  • IMG_1015.webp
    IMG_1015.webp
    106.3 KB · Hit: 46
Beyler burdaki arkadaşlar kadar derinlemesine PC donanımlarını bilmiyorum ama 4-5 yıldır bu işin içindeyim bu kasa için ne diyorsunuz önerilerinizi bekliyorum
Bileşen kalitesine göre biraz pahalı geldi bana. En ucuz sistem.com ziyaret ettiniz mi?

Anakart, SSD, PSU olmamış harici iyi

yani almışken o işlemciye bence sıvı soğutma daha çok yakışır gibi geldi daha ucuza bu modeller var görsel değişiyor kasa v.s bunlarada bakabilirsin
ama modart daha iyi duruyor

kasa tank gibide fiyatı yüksek hocam sıvı soğutmalı hallerini falan enaz 10k daha uyguna bulabilmeniz gerekiyor zaten arkadaş atmış yukarda almadıysanız bence onlara bi göz atın

Kanka kendin indirimsiz tek tek toplasan bile o fiyata çok daha iyi sistem geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,552
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri