🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 32.500 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

9070 xt pure indirim bekleyebilirsin ama hepsiburada satıcı ve taksit açısından alınabilir bu fiyattanda şans işi biraz ptt av
9070 xt pure indirim bekleyebilirsin ama hepsiburada satıcı ve taksit açısından alınabilir bu fiyattanda şans işi biraz kampanya fiyatı

Maalesef beyaz vergisi diye bir gerçek var. 36'nın altına hiç düştü mü bilmiyorum ama Pure 9070XT çok şık bir kart. Gerçekten beyaz bir sistem istiyorsanız, sistemi kurduktan sonra ödediğiniz o beyaz vergisine değdiğini görüyorsunuz. Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz, performansınız bol olsun. Bu arada, Bonus vb. kart kampanyalarıyla yüksek maliyetli parçalarınızı 1000t, 1500₺ gibi biraz daha uyguna getirebilirsiniz.
teşekkür
hocam iz bırakmayan kaplamalardan yapabilirsiniz, garanti ihtiyacı olduğunda söker gönderirsiniz. Boyamak en mantıksız seçenek, taksit yoksa 3k fazla verip almak mantıksız ve masraflı (3kdan dolayı değil, karta tekte 35-36 bin limit kullanmaktan dolayı, kartta 1m limit var ama taksitli varken almam.) . Bunu bu paraya taksitle almak ve kaplamak en mantıklısı bence.

Alıntıyı görüntüle

Böyle mesela.
çok güzelmis sistemin aga iz bırakmayan kaplamaları nerden bulabilirim link sallama şansın varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam iz bırakmayan kaplamalardan yapabilirsiniz, garanti ihtiyacı olduğunda söker gönderirsiniz. Boyamak en mantıksız seçenek, taksit yoksa 3k fazla verip almak mantıksız ve masraflı (3kdan dolayı değil, karta tekte 35-36 bin limit kullanmaktan dolayı, kartta 1m limit var ama taksitli varken almam.) . Bunu bu paraya taksitle almak ve kaplamak en mantıklısı bence.

Alıntıyı görüntüle

Böyle mesela.
ayrıca bu kaplamalar biraz ısınmasına neden oluyor mus dogrumu

Son düzenleme:
çok güzelmis sistemin aga iz bırakmayan kaplamaları nerden bulabilirim link sallama şansın varmı
Sistem benim değil hocam, şuankinden oldukça memnunum. Allah isteyenlere ve ihtiyacı olanlara nasip etsin inş. Kara düzen babamın 20 yıllık kasası ile kullanıyorum, Cooler master cm690 (2007) :d

teşekkür

ayrıca bu kaplamalar biraz ısınmasına neden oluyor mus dogrumu
oto tuningcilerde bulursunuz diye duşunuyorum, 3m makbuldur.

Son düzenleme:
Bu model giriş model Pulse orta segment hocam Tuf a denk ve Hepsiburada satıcılı her karta taksit imkanı var fazladan 2 lira vermek pek mantıklı değil
Dostum haklısın da senelerdir nitro da kullanmışımdır pulse da ama hiç bir fark yok. Belki sıcaklık değerleri olarak vardır. OC yapmadığın sürece onunda pek bir manası kalmıyor. Yani, biraz havaya/görüntüye para veriliyor gibi. Ne dersin?

5070ti sevdamdan vazgeçmeyeceğim bu devirde sadece oyun için pc alınmaz o yapay zeka çekirdeklerine ihtiyacım var inat edip bunu almamaya devam o yüzden

5070ti sevdamdan vazgeçmeyeceğim bu devirde sadece oyun için pc alınmaz o yapay zeka çekirdeklerine ihtiyacım var inat edip bunu almamaya devam o yüzden
sen alma kral

bende öyle aldım valla. senin uv değeri ne
Hocam şimdi gördüm mesajınızı. -25 power -70 core voltage 2650 memory kullanıyorum, belleği çok yükseltmemek lazım çünkü memory correction var, hata verse de haberimiz olmuyor, o yüzden fps düşüşüne de sebep olabiliyor. -90 core voltage'a kadar düşürebiliyorum ama yüke göre özellikle rt olan bazı oyunlarda sorun çıkarıyor o yüzden core voltage -70'e çekmiştim uzun zamandır hiç sorun yaşamadım. En son crimson desert bitirdim 140 saat falan sürdü, ne fan sesi vardı ne ısınma, 4kda native resde maksimum 5-6 fps farkediyor ve 100w daha az elektrik harcıyor.

5070ti alacagina 52 bine ikinci elden iki tane 7900xtx alirsin 60-65 zorlayip. 48gb vram ile 70blik modelleri calistirirsin veya dual 9070xt yaparsin 66ya, bosuna 5070tiye cuda cekirdekleri icin para vermeye gerek yok. 16gb oldugu icin cogu modelde tikanacak bir karta o para verilmez.

Ikinci el iki tane 3090 veya 3080ti 20gb bile daha fazla is yapar ai icin. Fazla guc ceker ses cikartir ama icinden gecer 5070tinin.

Yani ben ai calistiracam aiciyim oglum amd neymis diyen birisi icin 5070ti en kotu tercih f/p acisindan. Dual 3090'nin yurutme maliyeti biraz daha yuksek olacaktir ama performansida cok daha fazla olacaktir, NVLink var ayrica 3090da. Ikinci elde 25-30 civarina bolca 3090 var.

Oyunda ihtiyaclardan biri ise 7900xtx acik ara onde, dual 3090 yurutmesi biraz daha pahali ama ai konusunda manyak bir kart, dual 9070xt ise ai icin sifir olur denilirse tercih edilebilir. Ayrica nvidianin asiri terbiyesiz oldugunu 3000 serisine fg getirmemesinden anlayabiliriz, 2 nesil sonra manyak ve her karta gelebilecek bir teknolojiyi sadece son nesile verirse bosuna iki kati para verdiginde kalirsin. Amd 6000 serisine fsr4.1 getirdi, 6 sene sonra destek verdi yani.

Son düzenleme:
Hocam şimdi gördüm mesajınızı. -25 power -70 core voltage 2650 memory kullanıyorum, belleği çok yükseltmemek lazım çünkü memory correction var, hata verse de haberimiz olmuyor, o yüzden fps düşüşüne de sebep olabiliyor. -90 core voltage'a kadar düşürebiliyorum ama yüke göre özellikle rt olan bazı oyunlarda sorun çıkarıyor o yüzden core voltage -70'e çekmiştim uzun zamandır hiç sorun yaşamadım. En son crimson desert bitirdim 140 saat falan sürdü, ne fan sesi vardı ne ısınma, 4kda native resde maksimum 5-6 fps farkediyor ve 100w daha az elektrik harcıyor.
Ulan bana kötü silikon gelmiş ya :) - 20 den üzeri bana misin demiyor

500 daHA DÜŞMÜŞ bu

1000 TL kuponu kaldırıp 500 lira fiyatını düşürmüşler. Sonuç olarak 500 lira fazla yine alınabilir fiyat ama.
Ben kupon devam ediyor diye düşündüm hepsiburada hesabım yok benim

Sadece beyaz veya siyah olacak diyenleri takma bende ekran kartı 9070xt pulse siyah, kasa beyaz, sıvı soğutucu beyaz ,anakart siyah, ram ler rgb ve siyah,psu da siyah ve ekipmanlar beyaz şuan sistem epey güzel sade duruyor takma al gitsin arada soğutma farkı yok veya güç farkı yok sadece beyaz ve rgb var.Eğer benlik sıkıntı olmaz dersen ekleyip al ama sırf full beyaz veya siyah yapacaksın diye bir şey yok yapay zekadan görsel vs al istersen aklında tasarla öyle sipariş et 😀
istersen pavyona benzesin performansı iyi olduktan sonra görünüşü umrumda değil bende sistem toplamaya başlarsam rengi önemsiz hangisi iyiyse onu seçicem

Geri