RX 9070 XT mi Yoksa RTX 5070 mi?

Kanka hic driver sıkıntısi yasadinmi 9070xt almak istiyorum ama herkes cokuyor falan diyor sen yasadinmi hic.
Kim o herkes bende çökme yaşamadım stabil bir sistem ve güzel bir psuda eğer kartta donanımsal olarak bir sorun yoksa yazılımsal olarak bir sorun yazacağını sanmıyorum.

1080p monitörü varsa kullanılabilir bende 9070xt ve 7800x3d var ikiside 1080p monitör , ama kart 2k kartı olduğu için 2k monitör alabilirse daha iyi olur mu olur
Hocam bende almayı düşünüyorum ama genelde FPS oyunu oynayacağım arada sıkılınca chill rdr mi felan oynucam 1080p alsam sıkıntı yasarmiyim

5070 vs 9070xt ikilisinde amd seçerim ama 5070 ti işin içine girerse 5070 ti.

700W Fsp HYPER K mı öyle bir şey 7800x3d ile sorunsuz kullanıyorum kapanma vs.ç hiç olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende almayı düşünüyorum ama genelde FPS oyunu oynayacağım arada sıkılınca chill rdr mi felan oynucam 1080p alsam sıkıntı yasarmiyim
1080pde sıkıntı yaşamazsın muhtemelen , ben yaşamadım hiç

9070XT

700W Fsp HYPER K mı öyle bir şey 7800x3d ile sorunsuz kullanıyorum kapanma vs.ç hiç olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1080pde sıkıntı yaşamazsın muhtemelen , ben yaşamadım hiç
Gerçekten kaliteli bir 650w dahi güzel çalışır. 9070xt sistemleri dikkatle inceliyorum Özellikle sitelrin yaptığı ne hikmetse hep saçma sapan psular koyuyorlar. Ama neden Nvidia da daha kaliteli psular tercih ediyorlar. Sonra vay benim kart reset atıyor redditte bir çok kullanıcı siyah ekran driver çökmesin gpu sorunsuz ise cozduklerini söylüyor

Gerçekten kaliteli bir 650w dahi güzel çalışır. 9070xt sistemleri dikkatle inceliyorum Özellikle sitelrin yaptığı ne hikmetse hep saçma sapan psular koyuyorlar. Ama neden Nvidia da daha kaliteli psular tercih ediyorlar. Sonra vay benim kart reset atıyor redditte bir çok kullanıcı siyah ekran driver çökmesin gpu sorunsuz ise cozduklerini söylüyor
kaliteli bir psu olunca dediğiniz gibi hocam , bazı psular 700w falan deniyor sözde ama verebildiğin 500w falan :D

kaliteli bir psu olunca dediğiniz gibi hocam , bazı psular 700w falan deniyor sözde ama verebildiğin 500w falan :D
Şu sıralar fazeon Kasa ve psu meşhur gördüğüm an uyarıyorum alacak kişiler değişsin diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri