Scyrox V8 Alınır mı? Bu Fiyata Başka Ne Alinir

Yani hocam hem malzeme kalitesi hemde ozellikleri iyiyse gözümde hoş durana bu olduğu için diğer arkadaşlarin modellerini tercih etmem iyi olur bunumu
ben de bir sürü konu açtım en son bunu aldım
wraith hiç güvenilir değil ayıplı ürün de olsa paketi açınca iade almama ihitmalleri çok yüksek
ve peşin fiyata 3 taksit var diye almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Scyrox v8 almayı düşünüyorum tasarım ve tutuş şekli için daha uygun ama hemen hemen her mouseu claw tutuş olarakda tutarsın iyi kötü sizinde başka önerileriniz varmı kullanan arkadaşlar memnunmu driver felan fistan
Aktif kullanıyorum bence alma, batarya performans hepsi güzel ama galiba kronik scroll sıkıntısı varmış ve benimkinde de oldu iğrenç bir şey sakın alma, başka modellere bak.

V8, mart ayında çok araştırdığım ama kronik scroll sensör sorunu olan bir model. Bir süre sonra scroll tekeri atlamalar gecikmeler vs yapıyor dendiği için vazgeçmiştim. Scyrox un V6 modelinde ise bu sorunun olmadığı söyleniyordu. Ama V6 shape olarak bana uymadığı için Mchose L7 ultra+ almıştım.

V8 i almadan önce araştırmanızı öneririm. 2.elde de scroll sorunlu satmaya çalışanlar vardı.

Scyrox v8 almayı düşünüyorum tasarım ve tutuş şekli için daha uygun ama hemen hemen her mouseu claw tutuş olarakda tutarsın iyi kötü sizinde başka önerileriniz varmı kullanan arkadaşlar memnunmu driver felan fistan
ben v6 aldım gayet memnunum

V8 mart ayında çok araştırdığım ama kronik scroll sensör sorunu olan bir model. Bir süre sonra scroll tekeri atlamalar gecikmeler vs yapıyor dendiği için vazgeçmiştim. Scyrox un V6 modelinde ise bu sorunun olmadığı söyleniyordu. Ama V6 shape olarak bana uymadığı için Mchose L7 ultra+ almıştım.

V8 i almadan önce araştırmanızı öneririm. 2.elde de scroll sorunlu satmaya çalışanlar vardı.
Şuan o kadar para veremem hocam alicam zamana değişir belki ama çok pahalı şuan mchouse l7

ben de bir sürü konu açtım en son bunu aldım
wraith hiç güvenilir değil ayıplı ürün de olsa paketi açınca iade almama ihitmalleri çok yüksek
ve peşin fiyata 3 taksit var diye almıştım

Wraith sen herkes şikayetçi sanırım ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
alınır, wraith'den birde grip tape al keyfine bak sorunsuzdur

Şuan o kadar para veremem hocam alicam zamana değişir belki ama çok pahalı şuan mchouse l7
Ben size L7 önermedim. Sadece v8 den vazgeçince onu aldım dedim. :D Öneri değildi. Zaten önerecek olsam L7 ultra+ ile aynı donanıma sahip aula v9 ultra plus öneririm. Ama renk seçeneği yok. Kırmızı kalmış sadece.

Ben size L7 önermedim. Sadece v8 den vazgeçince onu aldım dedim. :D Öneri değildi. Zaten önerecek olsam L7 ultra+ ile aynı donanıma sahip aula v9 ultra plus öneririm. Ama renk seçeneği yok. Kırmızı kalmış sadece.
Saolun hocam

alınır, wraith'den birde grip tape al keyfine bak sorunsuzdur
Scroll sorunu var diyorlar hocam olmasa alirim

scyrox v8 1000dpi ve 1000hz olarak kullanıyorum, bu şekilde günlük 6-7 saat kullanımla 1 hafta üzerinde gidiyor bana. eğer 4000-8000hz kullanırsam çabuk bitiyor ama anca 1 gün civarı. Aklına takılan bir şey varsa cevaplayayım

İlk çıktığı zaman v6 aldım gayet memnunum tavsiye ederim. Bir problemi çıkmadı şimdiye kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri