mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,053
hissedilmezde daha yeni nesil olsun istiyorsan 54 daha mantıklı olurNordic 54 le 52 bin farkı ne hocam hissedilir bir farkmi
hissedilmezde daha yeni nesil olsun istiyorsan 54 daha mantıklı olurNordic 54 le 52 bin farkı ne hocam hissedilir bir farkmi
ben de bir sürü konu açtım en son bunu aldımYani hocam hem malzeme kalitesi hemde ozellikleri iyiyse gözümde hoş durana bu olduğu için diğer arkadaşlarin modellerini tercih etmem iyi olur bunumu
Aktif kullanıyorum bence alma, batarya performans hepsi güzel ama galiba kronik scroll sıkıntısı varmış ve benimkinde de oldu iğrenç bir şey sakın alma, başka modellere bak.Scyrox v8 almayı düşünüyorum tasarım ve tutuş şekli için daha uygun ama hemen hemen her mouseu claw tutuş olarakda tutarsın iyi kötü sizinde başka önerileriniz varmı kullanan arkadaşlar memnunmu driver felan fistan
ben v6 aldım gayet memnunumScyrox v8 almayı düşünüyorum tasarım ve tutuş şekli için daha uygun ama hemen hemen her mouseu claw tutuş olarakda tutarsın iyi kötü sizinde başka önerileriniz varmı kullanan arkadaşlar memnunmu driver felan fistan
Şuan o kadar para veremem hocam alicam zamana değişir belki ama çok pahalı şuan mchouse l7V8 mart ayında çok araştırdığım ama kronik scroll sensör sorunu olan bir model. Bir süre sonra scroll tekeri atlamalar gecikmeler vs yapıyor dendiği için vazgeçmiştim. Scyrox un V6 modelinde ise bu sorunun olmadığı söyleniyordu. Ama V6 shape olarak bana uymadığı için Mchose L7 ultra+ almıştım.
V8 i almadan önce araştırmanızı öneririm. 2.elde de scroll sorunlu satmaya çalışanlar vardı.
Wraith sen herkes şikayetçi sanırım yaben de bir sürü konu açtım en son bunu aldım
wraith hiç güvenilir değil ayıplı ürün de olsa paketi açınca iade almama ihitmalleri çok yüksek
ve peşin fiyata 3 taksit var diye almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kablosuz ve kesinlikle pilsiz olması lazım şarj edilebilir olmalı. Aylar önce konu açmıştım ama fiyatlar ve bütçem değişti. O zaman Mchose a5 ultra düşünüyordum şu an 2600 falan. Ama direkt 2600 veremem 3 taksit vs lazım. Şu anda logitech G403 Hero kullanıyorum elime iyi oturuyor ama sağ ve sol tık iyice bozulmaya başladı. Her türden oyun oynuyorum ama hikayelileri genelde gamepadle oynarım. Rekabetçi oyunlardan da şu sıralar cs, R6, bf6 OYNUYORUM. Bütçe taksit olursa max 4k olur
ÖNERDİĞİNİZ MODELİ NEDEN ÖNERDİĞİNİZ YAZIN
- Che_
- Cevaplar: 40
- Forum: Mouse / Mousepad
3 taksit alacam boşuna wraith önermeyin. 3400 fiyatları. V6 sanırım Palm tutuş için daha iyiymiş. Büyük çoğunlukla Palm tutuyorum. Boyut dışında farkları nedir
- Che_
- Cevaplar: 2
- Forum: Mouse / Mousepad
alınır, wraith'den birde grip tape al keyfine bak sorunsuzdurScyrox v8 almayı düşünüyorum tasarım ve tutuş şekli için daha uygun ama hemen hemen her mouseu claw tutuş olarakda tutarsın iyi kötü sizinde başka önerileriniz varmı kullanan arkadaşlar memnunmu driver felan fistan
Ben size L7 önermedim. Sadece v8 den vazgeçince onu aldım dedim.Şuan o kadar para veremem hocam alicam zamana değişir belki ama çok pahalı şuan mchouse l7
Saolun hocamBen size L7 önermedim. Sadece v8 den vazgeçince onu aldım dedim.Öneri değildi. Zaten önerecek olsam L7 ultra+ ile aynı donanıma sahip aula v9 ultra plus öneririm. Ama renk seçeneği yok. Kırmızı kalmış sadece.
Scroll sorunu var diyorlar hocam olmasa alirimalınır, wraith'den birde grip tape al keyfine bak sorunsuzdur
Scroll sorunuscyrox v8 1000dpi ve 1000hz olarak kullanıyorum, bu şekilde günlük 6-7 saat kullanımla 1 hafta üzerinde gidiyor bana. eğer 4000-8000hz kullanırsam çabuk bitiyor ama anca 1 gün civarı. Aklına takılan bir şey varsa cevaplayayım
scroll sorunu yokSaolun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Scroll sorunu var diyorlar hocam olmasa alirim