RX 9070 XT mi Yoksa RTX 5070 mi?

Gerçekten kaliteli bir 650w dahi güzel çalışır. 9070xt sistemleri dikkatle inceliyorum Özellikle sitelrin yaptığı ne hikmetse hep saçma sapan psular koyuyorlar. Ama neden Nvidia da daha kaliteli psular tercih ediyorlar. Sonra vay benim kart reset atıyor redditte bir çok kullanıcı siyah ekran driver çökmesin gpu sorunsuz ise cozduklerini söylüyor
Bende de 9070xt var, asus tuf gold 750watt full modüler taktım, 850watt olan biraz makul olsaydı onu atacaktım ama fiyat farkı fazlaydı, ekranım 2k, işlemcim 7500f olduğu için yeterli olacağını düşündüm. 7800X3D'ye geçersem yeter mi bilemiyorum açıkçası.

Bende de 9070xt var, asus tuf gold 750watt full modüler taktım, 850watt olan biraz makul olsaydı onu atacaktım ama fiyat farkı fazlaydı, ekranım 2k, işlemcim 7500f olduğu için yeterli olacağını düşündüm. 7800X3D'ye geçersem yeter mi bilemiyorum açıkçası.
Yeter hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek psu her zaman iyidir ama oda yetersiz degil zaten sistem toplam 400-500 anca harcar oda tam full yükte

Yeter hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek psu her zaman iyidir ama oda yetersiz degil zaten sistem toplam 400-500 anca harcar oda tam full yükte
Kart spike atıp 480W falan civarı çekse işlemci de 80w falan çekse bile gene de sınıra bile yaklaşmıyor ama ilginçtir 750w bile kapanma yaşanabiliyormuş bilmiyorum garip bir kart ama taş gibi de bir kart tabi herhangi bir bileşen bile buna sebep oluyor olabilir gene de en azından +12v dan 750w tamamını veren bi psu lazım en az bu karta.

sormayın artık şunu 5070 ne ki 9070xt ye kafa tutacak şu soruyu soranlara geçici ban verilse artık sırf olay çıkarmak için yazılıyor bunlar

Kart spike atıp 480W falan civarı çekse işlemci de 80w falan çekse bile gene de sınıra bile yaklaşmıyor ama ilginçtir 750w bile kapanma yaşanabiliyormuş bilmiyorum garip bir kart ama taş gibi de bir kart tabi herhangi bir bileşen bile buna sebep oluyor olabilir gene de en azından +12v dan 750w tamamını veren bi psu lazım en az bu karta.
Yeni psular atx Ile geliyor o sicramalar tolere edilir zaten onlar gerçek tpd değil 700w da Adam kullanıyor işte sorun yaşamamış. Zaten sapphire 9070xt için min 750 öneriliyor kendi sitesinde yazıyor. Önerilen psu işe şu sebeplerden öneriliyor Kötü bir psu, 200-300tdp değerine sahip dolu dolu bir kasa. En kötü durumu baz alarak diyorlar min psu bu olmalı o reset atanlar muhtelemen Kalitesiz fason bır psu

Geri