Öneri Uygun Fiyatlı Taşınabilir Monitör Önerisi

nazcarieche

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar, işim gereği sabit bir alanım yok bu yüzden laptopum için taşınabilir monitör arayışındayım. Renk doğruluğu, hz, ms vs çok önemli değil. Dik durabilmesi önemli. 15.6 olsa iyi olur laptop çantasına sığması açısından. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba arkadaşlar, işim gereği sabit bir alanım yok bu yüzden laptopum için taşınabilir monitör arayışındayım. Renk doğruluğu, hz, ms vs çok önemli değil. Dik durabilmesi önemli. 15.6 olsa iyi olur laptop çantasına sığması açısından. Teşekkürler şimdiden.

Uygun fiyatlı istemiştim hocam

Bütçeyi biraz aşıyor ama oled olması büyük avantaj.

Keşke hocam, diğer modellere baktım pek fark yok açıkçası, 16 inç uygunsa 2560x1600 çözünürlük olması açısından bu iyi duruyor.
hocam 2K ya çok gerek yok gibi ya. çok zorlamayalım laptopu :D yazılım için yan ekran olarak kullanacağım zaten. ama OLED bi yükseltti :D
marka hakkında bi deneyiminiz var mıdır hocam? taşınabilir monitörlerde öne çıkmış baya yorumlarıda güzel genelde.

hocam 2K ya çok gerek yok gibi ya. çok zorlamayalım laptopu :D yazılım için yan ekran olarak kullanacağım zaten. ama OLED bi yükseltti :D
marka hakkında bi deneyiminiz var mıdır hocam? taşınabilir monitörlerde öne çıkmış baya yorumlarıda güzel genelde.
Maalesef yok hocam, bu markadan kullananlar memnun olduğu için paylaştım bende açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,200
Üyeler
198,264
Son üye
Komutakontrol

Geri