Upgrade Tavsiyesi Ekran Kartımı Ddr5 mi

Am4 çok genel olmadı mı? AMD Ryzen 7 5800X3D de am4 ryzen 5 1600 de am4 ryzen 5 5600 rtx 5070 ile 2k da ufak overclockla %1 bile darboğaz yapmaz.
5600 silikon kalitesi bakımından oc kaldırabilecek bir işlemci değil. Nvidia tarafında 5000 serisi çoğu ekran kartında darboğaz mümkün. Velev ki 58003d diyorsunuz konu sahibinin işlemcisi 5600x o da silikon bakımından zayıf bir serinin x modeli. Buna istinaden söyledim am4 bir işlemci gayettabi darboğaz yapabilir dememin sebebi aralarından bazılarını kastetmekti. Sanırım yanlış anlaşıldı

Kral 32 var ddr5e geçersem yine 32 düşünüyorum

amd ekran kartında driver sorunları yaşadım aynı travmaları tekrar yaşamak istemiyorum 😁😁
32’den 32’ye geçeceksen kesinlikle Ddr5 sadece bilmiyorsan diye bir anekdot olsun çünkü bilmeyen sandığımdan daha çokmuş, Ddr5’e sadece ram değiştirerek geçemezsin. İşlemcini ve anakartını da Am5’e yükseltmen gerekecek.

32’den 32’ye geçeceksen kesinlikle Ddr5 sadece bilmiyorsan diye bir anekdot olsun çünkü bilmeyen sandığımdan daha çokmuş, Ddr5’e sadece ram değiştirerek geçemezsin. İşlemcini ve anakartını da Am5’e yükseltmen gerekecek.
Biliyorum biliyorum kral hemen hemen ekran kartıyla aynı paraya denk geliyor zaten hepsi ram işlemci anakart derken ondan zaten ekran kartıyla am5 upgrade arasında kaldım yorumun için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,216,368
Üyeler
196,943
Son üye
onuryazdag
Geri