❌İndirim Bitti! ❗️Asus Geforce Tuf-Rtx5080-O16g-Gamıng 16gb Gddr7 256bıt 58.139 TL

Hocam aldım diye buraya yazmadım. Ama evet aldım. Ve siparişi iptal ettim. Sonradan Satıcı ile görüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

Tutar hemen kredi kartıma yansıdı.

Ekler

• IMG-20260604-WA0010.webp
    IMG-20260604-WA0010.webp
    37.6 KB · Hit: 207
Ürün bana pek inandırıcı gelmedi. Orta seviye 5070 ti fiyatıne tepe model 5080 satacak adam tanımıyorum. 2. Elde bile bu fiyat zor bide sıfır olduğuna inanmak imkansız gibi bişey. Ya teşhir yada outlet olması falan lazım ama satıcı ismi unknownlardan. İptal etmeniz iyi olmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Büyük ihtimalle sistemsel açık buldular onu deniyorlar. Ya da oltayı atıyorlar satın alanı arayıp havale indirimi dümeni sıkacaklar. En kötüsüde farklı bir ürün teslim edecekler sonrasında kaybolacaklar. Pazar yerleri bu konuda sorumluluk kabul etmiyor. Bilinmedik yerlerden almayın derim.

Hocam aldım diye buraya yazmadım. Ama evet aldım. Ve siparişi iptal ettim. Sonradan Satıcı ile görüştüm

.

Tutar hemen kredi kartıma yansıdı.
Satıcı söylememeniz gereken bir şey mi dedi.

Dün ne oldu hocam. Ben sipariş verdim. Hatta Satıcı ile whatsaptan konuştum. Öyle sipariş verdim.

Burada da açıklaması doğru yazıyor.
Sepete özel 146k yazıyor?

Ekler

• Screenshot_20260604_182114_UC Browser.webp
    Screenshot_20260604_182114_UC Browser.webp
    102.7 KB · Hit: 14
Büyük ihtimalle sistemsel açık buldular onu deniyorlar. Ya da oltayı atıyorlar satın alanı arayıp havale indirimi dümeni sıkacaklar. En kötüsüde farklı bir ürün teslim edecekler sonrasında kaybolacaklar. Pazar yerleri bu konuda sorumluluk kabul etmiyor. Bilinmedik yerlerden almayın derim.
amazon olsa sorun olmazda. bu trendyol hepsiburada n11 vs. hiç müşteriyi desteklemiyor.

Mesela farklı ürün satıp kayboldular bu durumda iade nasıl oluyor merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,081
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri