Monitör Değişimi Hakkında

TheRock01

80+
Reaksiyon skoru
67
Merhaba arkadaşlar benim 24G2SP/BK model aoc monitörün vardı ve ürün bozulduğu için servise gönderdim ve değişim teklifi yaptılar ve modeli 24G11ZE bu sizce kabul etmeli miyim yoksa başka teklif mi istemeliyim

Merhaba arkadaşlar benim 24G2SP/BK model aoc monitörün vardı ve ürün bozulduğu için servise gönderdim ve değişim teklifi yaptılar ve modeli 24G11ZE bu sizce kabul etmeli miyim yoksa başka teklif mi istemeliyim
teklif edilen monitör daha yüksek hz'ye, daha düşük gecikmeye sahipken pivot özellikleri yok. bence kabul edilebilir.

Acaba red versem daha iyisini teklif ederler mi yoksa hiç uğraşmadan direk kabul mu etmeliyim
red verirsen başka ürün teklif edeceklerini düşünmüyorum fatura tutarı üzerinden iade yaparlar herhalde.
alternatif ürün sor

monitör kolu alıp teklifide kabul etsen nasıl olur nb f80 alabilirsin

yani çok bir bilgim yok o konuda bir şey diyemem benim tek diyeceğim şey nb f80 al monitörüne tak gerçekten çok daha iyi oluyor

Kabul et

güzel teklif kabul edilir hayret normalde düşük model sunardı türkiyedeki firmalar
Tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani çok bir bilgim yok o konuda bir şey diyemem benim tek diyeceğim şey nb f80 al monitörüne tak gerçekten çok daha iyi oluyor
Anladım o zaman kabul edip bir sonraki aşama ise nb f80 almak eğer ihtiyacım olursa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri