Yardım Iphone 14 Pro Max Telefonu Kaça Almalıyım?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,073
Tanıdığım birisi telefon satıyor. İlk sahibi, hiç işlem görmemiş. Pil 76 ya da 78 olması lazım. Kasa 10/10 temizlikte. 128GB. Bende de iPhone 13 var. 128GB. 3 ay tr garantisi kaldı. Benim telefonumda sıfırdan farksız kasa olarak. Pili 90.
Sorum şu: Takas olarak alırsam iPhone 13 + ne kadar nakit vermem lazım?
İkinci sorum: Bu iPhone 14 Pro Max’in ederi nedir?

Her iki cihaz da Türkiye cihazıdır

Valla benim 14 Pro 256GB benzer pillerde (%80-) 40-41.000₺'ye bulunuyor. Pro Max 128GB da sanki 45.000₺ civarıydı. Azcık daha pili ve depolaması yüksek falan olsun desen 46-47.000₺'dir herhalde.

45k normal fiyattır değil mi? Bir de iPhone 13 + 20k mantıklı bir takas mı?

Hocam 15 prolara sarı siteden baktım da temiz bulamadım.
iPhone 13'ü 1.5-2 yıl önce de 23.000₺'e falan okutuyorlardı. Eskimesine rağmen hala o paralara okutuyorlarsa baya iyi. Bana makul geldi. Kasası tertemizse al, ileride biraz daha paran olunca 4.800₺'ye TROY'dan sıfır batarya değiştirirsin. Ben 14 Pro %76 ile günümü asla geçiremiyorum ama Pro Max bataryası aynı değerle günü bitirmeye yaklaşıyor olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15 Pro Bulabilirsin .
Bulunsa bile ısınma sorunu ve Pro Max'e göre batarya/ekran dezavantajı bence 14 Pro Max almaya değer kılıyor. 14/15 Pro'nun ekran süresi Pro Max'e göre cidden fark edilecek derecede az.

Son düzenleme:
Senin 13'ün durumu ne bilmiyoruz ama +20 mantıklı bir takas olur.
Tertemiz hocam. 128gb, 90 pil, koruyuculu. 22k ya kadar çıkmak mantıklı olur mu?
iPhone 13'ü 1.5-2 yıl önce de 23.000₺'e falan okutuyorlardı. Eskimesine rağmen hala o paralara okutuyorlarsa baya iyi. Bana makul geldi. Kasası tertemizse al, ileride biraz daha paran olunca 4.800₺'ye TROY'dan sıfır batarya değiştirirsin. Ben 14 Pro %76 ile günümü asla geçiremiyorum ama Pro Max bataryası aynı değerle günü bitirmeye yaklaşıyor olabilir.
Aynen hocam benim aklımdaki fiyat da 23k. İp14 pm tertemiz satan kişiyi tanıyorum çok titiz korumasız kullanmamış telefonu. Pili de yarım günü çıkıyor dedi adam. Benim ekran süresi fazla olmadığından iphone 13 le bile günü hemen hemen günü çıkartabiliyorum. İphone 13 +22k a kadar çıkmak mantıklı mı?

Tertemiz hocam. 128gb, 90 pil, koruyuculu. 22k ya kadar çıkmak mantıklı olur mu?

Aynen hocam benim aklımdaki fiyat da 23k. İp14 pm tertemiz satan kişiyi tanıyorum çok titiz korumasız kullanmamış telefonu. Pili de yarım günü çıkıyor dedi adam. Benim ekran süresi fazla olmadığından iphone 13 le bile günü hemen hemen günü çıkartabiliyorum. İphone 13 +22k a kadar çıkmak mantıklı mı?
Bence düz 20 yeter. Piyasası 40-45 diye biliyorum. Senin telefon daha temiz.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bulunsa bile ısınma sorunu ve Pro Max'e göre batarya/ekran dezavantajı bence 14 Pro Max almaya değer kılıyor. 14/15 Pro'nun ekran süresi Pro Max'e göre cidden fark edilecek derecede az.
Hocam adam ip13 üstüne 25k istiyor benden cevap bekliyor

zaten tr cihazın var 13 bence yd 17 18 pro / max al 4 ay idare edersin zaten aynı icloud yaprsan arama oraya da düşer

bencede hocam 25 lira verme kendi telefonunun üstüne kaç yıllık cihaza , yurtdışı 16pro max alıp 13 ünü de tutarsın on numara ikili olur yada 30 liraya 15 pro max bulunuyor yd o bile daha iyi bir tercih takas için 25 ödeme bütçenizi baz alırsak

Geri