Metin 2 Banları Affediyor Başvuru Yapan Oyuncular İçin

Reaksiyon skoru
94
Öncelikle ben metin2 oynamıyorum ve evet eskide kaldı pek oynayan kalmadı günümüze kıyasla.
Oynayan olur olmaz sadece bilgilendirme olsun diye paylaşıyorum lütfen gelipde oynayan kaldımı vs yazmasın.

Ekler

• 1780596042425.webp
    1780596042425.webp
    84 KB · Hit: 38
Ücretsiz olup bu kadar pahalı olan bir oyun yok ya.

Öncelikle ben metin2 oynamıyorum ve evet eskide kaldı pek oynayan kalmadı günümüze kıyasla.
Oynayan olur olmaz sadece bilgilendirme olsun diye paylaşıyorum lütfen gelipde oynayan kaldımı vs yazmasın.
sadece eskiden küfürden filan ban yiyenleri affediyorlar ya hile vs yok demem o ki o zamanlardan ban yiyenler zaten açtırmıştır küfürden ban yiyip 10 yıl ban alamazsın ya :D

su an tr oynayab hemen herkes(cok az kisi haric) oyunda elde ettiklerini reelde nakite cevirmenin pesinde oyun zevki diye bisey kesinlikle yok. Oyuncu sayisi ne denli azaldiysa bu ban acma isine bile girmisler bence degmez..

10 yıl önce sonsuz item hilesi yapmıştım. Geri dönme zamanı geldi galiba

10 yıl önce sonsuz item hilesi yapmıştım. Geri dönme zamanı geldi galiba
Şu internette gördüğüm mistik item çoğaltma hilesimi (Kardeşim o +10 dolunayı ver bana çoğaltıp 1ini sana vercem)

şu oyunu 30lwl elemanların ruh vuruşunu P yapıp yıllarca emek verdiğim hesabıma tek attıkları zaman silmiştim. 75 lwldim daha benim ruh vuruşum P değildi : D millet 25 30 seviyede P yapmaya başlamışlardı . Yakın zamanda bir gireyim dedim 5 10 lwl adamlar +9 keşiş ve kılıçla dolaşıyorlar. Canları nasıl sıkılmışsa boş beleş itemleri bile +9 yapmışlar.

Emek diye bir şey kalmamış, pvp serverlar bile bunlar kadar para göz değil.

Geri