🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

m1 v5 çıkması satan vardır illa
90'lu purple switche 2K çok geldi gözüme bu gidişle 2. el M1 V5 sahibi de olucam gibi gözüküyor :D. Bu klavye işinden bıktım arkadaş her şey çok güzel ama piyasada yok. Milletin indirimsiz 11 dolara aldığı şey bize 1000'e geliyor.

90'lu purple switche 2K çok geldi gözüme bu gidişle 2. el M1 V5 sahibi de olucam gibi gözüküyor :D. Bu klavye işinden bıktım arkadaş her şey çok güzel ama piyasada yok. Milletin 10 dolara aldığı şey bize 1000'e geliyor.
Bu şekilde firmalar getirirse ulaşabiliriz ancak , 2k kesinlikle verilmez max 750 benim gözümde , ben geçen aynı mantık m1 v5 aldım kargoda kaybettiler o da bana girdi

Aslında piano değil de ucuza şöyle purple switch tarzı Tactile switch bulsam yapıştırıcam da ülkemizde bulması çok zor be.
Ulugames leobog switchlerden de getirecek diye duydum, uygun fiyatlardan tactile olanlardan getirse güzel olur aslında. Tactile piyasası ölü cidden, kangaroo falan var anca ama onlar da pahalı bir tık. Bildiğim en uygun fiyatlı Retro J var onun da ses profili birçok kişiye hitap etmez.

90'lu purple switche 2K çok geldi gözüme bu gidişle 2. el M1 V5 sahibi de olucam gibi gözüküyor :D. Bu klavye işinden bıktım arkadaş her şey çok güzel ama piyasada yok. Milletin indirimsiz 11 dolara aldığı şey bize 1000'e geliyor.
90 purple 2k harbi çokmuş m1w v3 ü keycapsli haliyle 3kya sattım switche 2k nedir :D

Geri