2kda biraz zor gibi 4kda kullanman lazımArkadaşlar merhaba am5 sisteme geçmek çok pahalıya gelicek o yüzden am4 den devam ryzen 7 5700x ile rx 9070XT 2K da sorun yaratır mı tam performans verir mi ekran kartı? Şuan rx7700xt kullanıyorum ama kartı yenileyesim geldi![]()
Ekran Kartı Yerine İşlemciyi R5 5600'e Düşür HocamArkadaşlar merhaba am5 sisteme geçmek çok pahalıya gelicek o yüzden am4 den devam ryzen 7 5700x ile rx 9070XT 2K da sorun yaratır mı tam performans verir mi ekran kartı? Şuan rx7700xt kullanıyorum ama kartı yenileyesim geldi![]()
Online oyun oynamıyorum hikayeli oyunlar ağırlıklı 2K darboğaz mı yapar2kda biraz zor gibi 4kda kullanman lazım
Şuan zaten onu kullanıyorumEkran Kartı Yerine İşlemciyi R5 5600'e Düşür Hocam![]()
5700X Yazıyordu Ondan DedimOnline oyun oynamıyorum hikayeli oyunlar ağırlıklı 2K darboğaz mı yapar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuan zaten onu kullanıyorum![]()
Bir heves geldi 9070xt ye geçeyim dedim ryzen 7 5700x ile ilgili net bir şey söyleyen yok herkes farklı bişey söylüyor kimi darboğaz olur kimisi olmaz diyor bilemedim5700X Yazıyordu Ondan Dedim
9060 XT'ye Geçebilirsin , Elindeki Kartı Astronomik Bir Fiyata Elden Çıkartırsan Yoksa Geçme . İlerde DDR5 Sistem Alırsın .
X3D İşlemci İle Kullanacağım Diyorsan 9070 XT Al Derim .Bir heves geldi 9070xt ye geçeyim dedim ryzen 7 5700x ile ilgili net bir şey söyleyen yok herkes farklı bişey söylüyor kimi darboğaz olur kimisi olmaz diyor bilemedim![]()
2k yüksek-ultra'da darboğaz yapmaz ancak yükseltmek ne kadar mantıklı tartışılır.Arkadaşlar merhaba am5 sisteme geçmek çok pahalıya gelicek o yüzden am4 den devam ryzen 7 5700x ile rx 9070XT 2K da sorun yaratır mı tam performans verir mi ekran kartı? Şuan rx7700xt kullanıyorum ama kartı yenileyesim geldi![]()