Ekran Kartım Tam Watt Değerini Kullanmıyor Neden ?

Reaksiyon skoru
36
Ne yazıkki Monster Abra A5 v21.2 sahibiyim ve ekran kartım en fazla 65 watta %100 kullanılıyor ama sözde 100 watt olması lazım bunu nasıl düzeltebilirim

OCCT ile power testi yapar mısın? Totalde laptop ne kadar güç çekebiliyor bir gör.

Ne yazıkki Monster Abra A5 v21.2 sahibiyim ve ekran kartım en fazla 65 watta %100 kullanılıyor ama sözde 100 watt olması lazım bunu nasıl düzeltebilirim
Her oyun max Watt kullanmayabilir onu Furmark testine alıp deneyebilirsin

Her oyun max Watt kullanmayabilir onu Furmark testine alıp deneyebilirsin
Furmarkta full çekiyor ama gowda çekmiyor ve fps im düşük kalıyor ramle bir alakası olabilir mi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

OCCT ile power testi yapar mısın? Totalde laptop ne kadar güç çekebiliyor bir gör.
Yaparım bir dakika
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaptım ekran kartı 100 oldu işlemci 40 wattı geçmedi

Tamam hocam, cihaz da bir sorun yok, oynadığınız ve kullandığınız oyun veya uygulama nın güç dağılımıyla ilgili bir durum, kafaya takılacak bir şey değil.

Tamam hocam, cihaz da bir sorun yok, oynadığınız ve kullandığınız oyun veya uygulama nın güç dağılımıyla ilgili bir durum, kafaya takılacak bir şey değil.
anladım hocam teşekkürler peki ramlerden dolayı olabilir mi sadece 1 kanal 16 var sorun yaşatıyor olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri