İşinden Ayrılıp Pişman Olan Oldu Mu ?

ZEO.

80+
Reaksiyon skoru
197
Herkese merhaba sadece meraktan sohbet olsun diye açtım
Hiç işinden ayrılıp pişman olan oldu mu mesela bir işe girdiniz 1-2 hafta sonra bıraktınız ve sonrasında pişman oldunuz mu ?

1 hafta değilde 3-4 saat çalıştım bıraktım. İyiki de bırakmışım 1 ay çalışsam ömrümden 20 sene garanti giderdi

askerden önce çıktım hala çagırdılar gitmedim suan issizim pişman degilim (burger king)

Ben 2 yaz depoda hamallık, temizlik tipi işlerle uğraştım. 10 saat mesai vardı ama 1 saati yemek, genellikle sabahtan 3-4 saati iş miş derken kalanı boş takılmaca sohbet muhabbet veya ufak ufak yirmişer dakikalık işlerle geçiyordu. Baya da keyifliydi aslında şu an boş vaktim olsa tekrar giderim ama gerçekten sabit bir iş olarak yapılır mı bilmiyorum. Yorar uzun süreçte. Ne pişmanım ne de değilim, paramı aldım çıktım diyeyim :D

İş neydi hocam fabrika mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tercih tabii inşallah karşınıza daha iyi işler çıkar
tanıdık bir sözleşmeli tesisatçı toki inşaatına girmişti bende inşatta çalışır amelelik yaparım dedim beni kaynak atölyesine verdiler saçma sapan işler veriyorlardı demir kapakları diz boruları diz cıvataları sök say kaç adet sonra kaynak ustası geldi boş boş fırça atıyor ilk günden bıktırdılar bende gittim patronun yanına hadi size kolay gelsin para falan istemiyorum dedim çıktım. yazın 3 ay çalışıp harçlık yapacaktıkta onlar işçi değil mazlum arıyodu

Girdiğim işler bir öncekinden daha iyi olduğu için hiç pişman olmadım. Zaten son 12 senede sadece 1 iş değiştirdim. Onun da sebebi ben değilim, fabrika kapandı. :)

Geri