shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,215
adam bilmiyor ki itopik kazık olduğunu.adamlar hem kendilerini batırıp hem de kendilerini yükseltmeye çalışıyorlar onuda beceremiyorlar![]()
![]()
adam bilmiyor ki itopik kazık olduğunu.adamlar hem kendilerini batırıp hem de kendilerini yükseltmeye çalışıyorlar onuda beceremiyorlar![]()
![]()
Benimde bir lakabım mı oldu artıklian li beni üzdü platium power lazım yapay zeka otobot adam![]()
Abdullah hangi firma. O firmadan bakalım indirimlere.1 tane adam akıllı ssd bekliyorum 1tb yada 500 gb psu falan geliyor 3 4 gündür. ya kardeşim bu indirim değil. Abdullah abi de yapıyor bunu. Elinde kalan kullanmadığı ürünleri sağolsun düşük fiyattan bize satıyor. Abdullah abinin yaptığı indirimler bundan daha iyi. Bari indirim yazmayın sayamadığımız stokta kalan ürünleri veriyoruz yazın ona göre bakalım. (ULTRA İNDİRİMLER!) aynen kral haber edersin ultra multra. Ürünün elinde kalmasını geçtim fiyatların %80 i piyasayla neredeyse aynı zaten 70 ürün olmasın 10 20 ürün olsun ama adam akıllı bi indirim olsun. Koskoca firma ne olur 15 20 ürünü biraz uygun fiyattan verseniz batarmısınız? Adınız duyulur müşteri çekersiniz memnuniyet artar. Ama nerdeeeee. Millet gelsin burda sitenin başında beklesin f5 atsın sen gel adamın önüne 15 tane psu koyşaka gibi
Abdullah hangi firma. O firmadan bakalım indirimlere.
Ben Optimus Prime Bu mesajı yıldızlar arasında saklanan ve hayatta kalan tüm otobotlara gönderiyorum biz burdayız ve sizi bekliyoruz !Benimde bir lakabım mı oldu artık![]()
hagirose.komAbdullah hangi firma. O firmadan bakalım indirimlere.
Mağazası mı var? Nereden ulaşabilirim mağazayadonanım arşivinin kurucusu Abdullah abi
Konu açıyor forumda elinde olan ürünleri satıyorum denk gelirsin 1 2 ayda bir falan 3 4 gün önce yine konu açtı instagram üzerinden de story atıp duyuruyorMağazası mı var? Nereden ulaşabilirim mağazaya
belli olmaz bakacazevet sözde inidirimi 23.00a çektiler acaba dedirtiyor ...![]()
5 dk kaldı diye meraklanmistim 23 e ne ara çektiler be (╯°□°)╯︵ ┻━┻evet sözde inidirimi 23.00a çektiler acaba dedirtiyor ...![]()
bana da 3 tane Abdullah sarınAbdullah hangi firma. O firmadan bakalım indirimlere.