9070xt Sistem Aldım Ho Mu Go Mu ?

bu rakamları ben indirimli haldeyken bile zor görüyorum keşke dahada inse ama her geçen gün zam geliyor

Akakçeden an itibari ile aynı parçaları seçip topladım 71.5 k yapıyor … evet indirim kovalayıp tek tek almakta mantıklı ama zam gelme ihtimalide vardı… 59k ya 9070xt bir sistem başka bir yerde göremedim malesef 😱

mfg li 200 fps ile dlss li 200 fps arasındaki fark belli oluyor mu bilen var mı? özellikle hızlı tepki verilmesi gereken oyunlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hazır psu değişecekken kasa da değişeyim dersen lancool 217 var ona bakabilirsin şimdi indirimde
ben şuan kullanıyorum. mfg yi de cyberpunk ve pragmata da kullandım. pragmata yı da cyberpunk ı da ultra, 4k, pt açık şekilde bitirdim. pragmata da başka kimse de görmedim ama bende 4x te akıcılık gittiğini gördüm. 3x te 150 fps lerdeyken çok güzel bitirdim oyunu. cyberpunk ta 4x le bitirdim. çok s

Akakçeden an itibari ile aynı parçaları seçip topladım 71.5 k yapıyor … evet indirim kovalayıp tek tek almakta mantıklı ama zam gelme ihtimalide vardı… 59k ya 9070xt bir sistem başka bir yerde göremedim malesef 😱
hocam zaten ekran kartını sağlam tutup kalanları en minimum veriyorlar dolayısıyla ucuz oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,002
Üyeler
197,107
Son üye
xabze
Geri