ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,992
söylediği fiyatlar da normal fiyatların biraz daha indirimli hali%5 felan daha ucuzmuş.
söylediği fiyatlar da normal fiyatların biraz daha indirimli hali%5 felan daha ucuzmuş.
kullacı olarak düşünsem almam, taksit yok bişey yok . indirimlerde tek tek toplarım daha iyi olur .D%5 felan daha ucuzmuş.
ben şuan kullanıyorum. mfg yi de cyberpunk ve pragmata da kullandım. pragmata yı da cyberpunk ı da ultra, 4k, pt açık şekilde bitirdim. pragmata da başka kimse de görmedim ama bende 4x te akıcılık gittiğini gördüm. 3x te 150 fps lerdeyken çok güzel bitirdim oyunu. cyberpunk ta 4x le bitirdim. çok smfg li 200 fps ile dlss li 200 fps arasındaki fark belli oluyor mu bilen var mı? özellikle hızlı tepki verilmesi gereken oyunlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hazır psu değişecekken kasa da değişeyim dersen lancool 217 var ona bakabilirsin şimdi indirimde
hocam zaten ekran kartını sağlam tutup kalanları en minimum veriyorlar dolayısıyla ucuz oluyorAkakçeden an itibari ile aynı parçaları seçip topladım 71.5 k yapıyor … evet indirim kovalayıp tek tek almakta mantıklı ama zam gelme ihtimalide vardı… 59k ya 9070xt bir sistem başka bir yerde göremedim malesef![]()