GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,469
kral adım soyadım GG benim 25 senedir belki bu nicki kullanıyorumreis o ürünü aldıktan sonra mı ismini ggbaba yaptın?![]()
kral adım soyadım GG benim 25 senedir belki bu nicki kullanıyorumreis o ürünü aldıktan sonra mı ismini ggbaba yaptın?![]()
Daha garip olan OLED LCD falan yazıyorlar. Bendeki ekrana yandan bakınca parlaklık azalıyor. Direkt karşıdan bakmak lazım.Evet kontrol ettim sitesinden OLED ekranlı değilmiş. Tüm e ticaret sitelerinde OLED diye pazarlanıyor. Bunlar sattıkları ürüne bakmıyor mu
hiç pişman değilim valla c240 vardı pompa sesinden bileklerimi kesecektim7800x3d parasına sıvı sogutma![]()
Çok para verince insan ya vermesemiydim diyor ama memnun kalınca iyiki almışım diyor hakkaten. Ben pc parçalarına yapılan israfı doğru buluyorumBende para verip memnun kaldığım ürünlerden 1 tanesi. Tek sevmediğim yanı 2 tane animasyonu var. İnsan armory createye güncelleme ile bir sürü animasyon ekler. Onu yapsalar güzel ürün aslında.
üflerken karta Fransızca Türkü okuyorabi 16k nedir işlemci veya ekran kartı mı alıyoruz sen basit bi sogutma ürünüsün ya maliyetin arttıracak ne üretim tekniğin olabilir![]()
Aga ciddili bi paran olsa alınır ya valla performansı falan geç de görüntüsü çok güzel
Ya indirimde diye gittim zotac 5070 ti aldım. 1 hafta mı 2 hafta sonra mı ne, tuf 5070 ti 51k ya düşmüş gaming gecesinde. İçim yandı. Sistemimdeki her şey rog ve tuf tan oluşuyor. Şuan sadece ekran kartının sesini duyuyorum pc de.Çok para verince insan ya vermesemiydim diyor ama memnun kalınca iyiki almışım diyor hakkaten. Ben pc parçalarına yapılan israfı doğru buluyorumTek hobimiz bu sonuçta. Sadece 5070Ti parasına Asus ROG STRIX 5070 tarzı bir alışverişe karşıyım.
BIOS'tan ince ayar çek hocam. Biraz ısınmasına izin ver sessizlik istiyorsan bide yapmadıysan kesinlikle UV yap.Ya indirimde diye gittim zotac 5070 ti aldım. 1 hafta mı 2 hafta sonra mı ne, tuf 5070 ti 51k ya düşmüş gaming gecesinde. İçim yandı. Sistemimdeki her şey rog ve tuf tan oluşuyor. Şuan sadece ekran kartının sesini duyuyorum pc de.