🔥İndirim Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

• Hahaha
Reaksiyonlar: ssh4
Bende para verip memnun kaldığım ürünlerden 1 tanesi :D. Tek sevmediğim yanı 2 tane animasyonu var. İnsan armory createye güncelleme ile bir sürü animasyon ekler. Ona bir el atmıyorlar

Bende para verip memnun kaldığım ürünlerden 1 tanesi :D. Tek sevmediğim yanı 2 tane animasyonu var. İnsan armory createye güncelleme ile bir sürü animasyon ekler. Onu yapsalar güzel ürün aslında.
Çok para verince insan ya vermesemiydim diyor ama memnun kalınca iyiki almışım diyor hakkaten. Ben pc parçalarına yapılan israfı doğru buluyorum :) Tek hobimiz bu sonuçta. Sadece 5070Ti parasına Asus ROG STRIX 5070 tarzı bir alışverişe karşıyım.

Neyse ki parası olmayan insanlarız da bu ürünleri almıyoruz. Bu fiyat ne aga. Bakarken soyuldum.

soğutma performansı çok iyi ama bu paralara değmez lian linin 280 lcd ekranlısı var 5k 4kya düştü hatta gaming gecesinde ona bakın oled wonder vision 11e düştü geçen hafta vs

Çok para verince insan ya vermesemiydim diyor ama memnun kalınca iyiki almışım diyor hakkaten. Ben pc parçalarına yapılan israfı doğru buluyorum :) Tek hobimiz bu sonuçta. Sadece 5070Ti parasına Asus ROG STRIX 5070 tarzı bir alışverişe karşıyım.
Ya indirimde diye gittim zotac 5070 ti aldım. 1 hafta mı 2 hafta sonra mı ne, tuf 5070 ti 51k ya düşmüş gaming gecesinde. İçim yandı. Sistemimdeki her şey rog ve tuf tan oluşuyor. Şuan sadece ekran kartının sesini duyuyorum pc de.

Ya indirimde diye gittim zotac 5070 ti aldım. 1 hafta mı 2 hafta sonra mı ne, tuf 5070 ti 51k ya düşmüş gaming gecesinde. İçim yandı. Sistemimdeki her şey rog ve tuf tan oluşuyor. Şuan sadece ekran kartının sesini duyuyorum pc de.
BIOS'tan ince ayar çek hocam. Biraz ısınmasına izin ver sessizlik istiyorsan bide yapmadıysan kesinlikle UV yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri