Hyperx Cloud 3s Vs Asus Rog Pelta Karşılaştırması

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır James Donkey kulaklık kullanıcısıyım yeni bir kulaklığa geçme ihtiyacı hisettim ve uzun araştırmalar sonucu iki kulaklık arasında git gel yapmaktayım. HyperX Cloud 3S Wireless ile ASUS ROG Pelta arasında gidip gelmekteyim. Kullanıcı olarak her çeşit oyun oynuyorum yeri geldiğinde hikayeli oyunlar yeri geldiğinde müzik yeri geldiğinde de FPS oyunları oynuyorum bu sebeple çeşitlilik açısından Cloud 3S daha FPS odaklı olduğu söylendiği için ASUS ROG tercih edilmesini söyleyenler var fakat bazı kitlede direkt ASUS'un herhangi bir kulaklık konusunda başarısız olduğunu ve alınmaması gerektiğini söylüyor bu tarz yorumlarda kafamı karıştırdı.

Ek olarak HyperX Cloud 3S şu an hepsiburada üzerinde 6.600TL civarına satılıyor, ASUS ROG Pelta ise yine hepsiburada üzerinden 7.400TL'lik bi fiyat etiketine sahip ek olarakta ASUS'un cashback kampanyasıyla fiyatlar hemen hemen kafa kafaya gözüküyor. (İncehesapta'ki Gaming Gecesinide bekliyorum fakat site üzerinden aynı kulaklık(Pelta) 9000TL'ye konduğu için çok fazla bir indirime gireceğini düşünmüyorum ek olarak incehesap'ın neredeyse hiç olmayan taksit seçeneklerinden ötürü.)

pelta aktif olarak incehesapta 6300TL asus iadesi ile 4300 oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri