🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

7800x3d yada yene 9900x i 10 bin tl yada altına versinler gidelim yoksa bu forum üyelerini Yılmaz Çiçek ' i taşlatmaları için fetva vericem az kaldı , düzgün bir indirim yapmak zorundalar hiç yoktan 5 saat bekliyoruz
Aga o dediğin o kadar zor ki belki 1 2 tane falan verirler verseler bile yetişmek çok zor olur milletin dediği gibi bi belki de çalışanlar erkenden alıyordur.

Ben başka konuda Wraith avukatı ilan edildim elendim, ebk01'e dikkat
Sen zaten wraith avukatı değil misin ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aga o dediğin o kadar zor ki belki 1 2 tane falan verirler verseler bile yetişmek çok zor olur milletin dediği gibi bi belki de çalışanlar erkenden alıyordur.
O saatte itopya açık değil diye biliyorum hala açıksa a!!! Öyle çalışana

Hava soğutucu düşermi acep

cihancan sen okadar mesajı boş yaparak doldurmuşsun heralde bilader, çalışan olmadığımı sana nasıl ispat edebilirim hani çok da umrumda değil de

Yok yok bir yanlış anlaşılma oldu. Klavyeyi alıp 14 gün boyunca sümüklü, cipsli ve mantarlı elleriyle kullanıp sonra yok ya beğenmedim diye geri göndermelerini yersiz bulduğum için beni avukat ilan etmişlerdi.

cihancan sen okadar mesajı boş yaparak doldurmuşsun heralde bilader, çalışan olmadığımı sana nasıl ispat edebilirim hani çok da umrumda değil de
Eski bir muhabbet açıklayayım , çok takma değilsen , firmayı savunan trollere yada yeni hesaplara taktığımız bir lakaptır , güzel kardeşim kısaca askere gittiysen dede torun meselesi ile aynı durum

Yok yok bir yanlış anlaşılma oldu. Klavyeyi alıp 14 gün boyunca sümüklü, cipsli ve mantarlı elleriyle kullanıp sonra yok ya beğenmedim diye geri göndermelerini yersiz bulduğum için beni avukat ilan etmişlerdi.
Paketini açmadan iade etsen bile paranı içeride tutup belki de işletip repo yapıp iade veriyorlar bu tarz firmaları savunmak anlamsız. Ayrıca kendi ithal ettikleri ürünlerde sunmak zorunda olduğu 2 yıl garanti mevzusunda da kimse memnun değil. Sosyal medyada biz böyleyiz biz şöyleyiz diyene kadar müşteri hizmetlerini geliştirsinler.

Biri şey demişti çalışanlar öncesinden indirim listesini bildikleri için ürünü sepete ekliyorlar indirim olduğu zaman direkt alıyorlar demişti olabilir tabi neden olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,829
Üyeler
197,063
Son üye
ReaLx99
Geri