Papara Kart Kalan Paramızı Güncel Olarak Çekemiyor Muyuz

Zyvei

80+
Reaksiyon skoru
16
Selamlar,
Bugün bir arkadaşım kendi banka hesabından benim Papara IBAN’ıma 1000 TL para gönderdi. Para sorunsuz şekilde hesabıma geçti ancak şu an papara olayları yüzünden hesapta kaldı. Ne QR kod ile ne fiziki kart ile ATM'den para çekebiliyorum, ne de sanal kartla temassız harcama yapmama izin veriyor.
Kendime ait bir banka hesabım da yok Hesabım doğrulanmış hesap 19 yaşındayım. Geriye tek seçenek olarak "Banka Hesabına/IBAN'a Para Gönderme" seçeneği kalıyor. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Aktif olarak bu yöntem çalışıyor mu?

❓ Merak Ettiğim Sorular
  1. Sözleşmeli Hesap Şartı: Papara'da başka birinin IBAN'ına (örneğin ailemden birinin hesabına) para göndermek için hesabın kesinlikle Sözleşmeli Hesap olması gerekiyormuş. Hesabı Sözleşmeli olmayanlar bu parayı hiçbir şekilde dışarı çıkaramıyor mu? Bir çıkış yolu var mıdır?
  2. Başkasına Ait Kart Ekleme: Ailemden birinin banka kartını Papara uygulamasına kaydedip parayı direkt o karta transfer etme şansım var mı? Yoksa isim uyuşmazlığından dolayı sistem bunu reddeder mi?
3. Olarak EnPara üzerinden onay bekliyorum onay sağlandığı zaman ona gönderim yapabiliyor isem onu da bekliyebilirim

Farklı banka hesabı aç ne olursa onun ibanına aktarıp kullanabilirsin hiçbir sorun olmaz.

Farklı banka hesabı aç ne olursa onun ibanına aktarıp kullanabilirsin hiçbir sorun olmaz.
Enpara onay sürecim tamamlanınca o zaman sorun yada sıkıntı olmadan oraya aktarıp kullanabilirim yani parayı yollayacağım banka hesabının adı ile papara hesabımdaki adın aynı olması lazımmış sanırsam ondan dolayı en parayı bekleyeceğim

Enpara onay sürecim tamamlanınca o zaman sorun yada sıkıntı olmadan oraya aktarıp kullanabilirim yani parayı yollayacağım banka hesabının adı ile papara hesabımdaki adın aynı olması lazımmış sanırsam ondan dolayı en parayı bekleyeceğim
Hayır ismin aynı olmasına gerek yok ailenden birinin veya bir arkadaşının da ibanına atıp nakit alabilirsin ama banka hesabı at tabi şart zaten

Hayır ismin aynı olmasına gerek yok ailenden birinin veya bir arkadaşının da ibanına atıp nakit alabilirsin ama banka hesabı at tabi şart zaten
Yapay Zeka öyle söyledi de ondan bi sorayım demiştim en temizi banka hesabına para gönderme aktif sıkıntısız çalışıyor ise En Para hesabım onaylayınca direk oraya atıp kullanmak olur teşekkür ederim yorumun içiin

Geri