Zyvei
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Selamlar,
Bugün bir arkadaşım kendi banka hesabından benim Papara IBAN’ıma 1000 TL para gönderdi. Para sorunsuz şekilde hesabıma geçti ancak şu an papara olayları yüzünden hesapta kaldı. Ne QR kod ile ne fiziki kart ile ATM'den para çekebiliyorum, ne de sanal kartla temassız harcama yapmama izin veriyor.
Kendime ait bir banka hesabım da yok Hesabım doğrulanmış hesap 19 yaşındayım. Geriye tek seçenek olarak "Banka Hesabına/IBAN'a Para Gönderme" seçeneği kalıyor. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Aktif olarak bu yöntem çalışıyor mu?
Merak Ettiğim Sorular
Bugün bir arkadaşım kendi banka hesabından benim Papara IBAN’ıma 1000 TL para gönderdi. Para sorunsuz şekilde hesabıma geçti ancak şu an papara olayları yüzünden hesapta kaldı. Ne QR kod ile ne fiziki kart ile ATM'den para çekebiliyorum, ne de sanal kartla temassız harcama yapmama izin veriyor.
Kendime ait bir banka hesabım da yok Hesabım doğrulanmış hesap 19 yaşındayım. Geriye tek seçenek olarak "Banka Hesabına/IBAN'a Para Gönderme" seçeneği kalıyor. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Aktif olarak bu yöntem çalışıyor mu?
- Sözleşmeli Hesap Şartı: Papara'da başka birinin IBAN'ına (örneğin ailemden birinin hesabına) para göndermek için hesabın kesinlikle Sözleşmeli Hesap olması gerekiyormuş. Hesabı Sözleşmeli olmayanlar bu parayı hiçbir şekilde dışarı çıkaramıyor mu? Bir çıkış yolu var mıdır?
- Başkasına Ait Kart Ekleme: Ailemden birinin banka kartını Papara uygulamasına kaydedip parayı direkt o karta transfer etme şansım var mı? Yoksa isim uyuşmazlığından dolayı sistem bunu reddeder mi?