Yeni iPhone Önerisi

D3re

80+
Reaksiyon skoru
51
Eski bir androidim var iphone almak istiyorum hangi modeli önerirsiniz. En az 3-4 yıl güncellemelerden geri kalmıcak batarya konusunda üzmicek. Şuan 17 ler var ama fiyatına değermi bilmiyorum. Bildiğiniz appledan daha uygun satan bir yer varsa iphoneları önerilirinizi bekliyorum. iyi günler herkese

Eski bir androidim var iphone almak istiyorum hangi modeli önerirsiniz. En az 3-4 yıl güncellemelerden geri kalmıcak batarya konusunda üzmicek. Şuan 17 ler var ama fiyatına değermi bilmiyorum. Bildiğiniz appledan daha uygun satan bir yer varsa iphoneları önerilirinizi bekliyorum. iyi günler herkese
17 pro alabilirsin

iphone 17 tavsiye ederim. Apple türkiye garantili olmasına dikkat edin.

apple da 17 pro 113 bin akakçede ptt avmde 103? alınır mı? oradan

İPhone 17 kullanıyorum 11 den geçtim. 120hz olayı efsane düz seri alacaksanız 17 den başka almayın bütçeniz yetiyorsa. Eğer pro veya pro max düşünürseniz 15 16 da alınabilir ama sıfırı bulunmuyor onların sanırım temiz bulmak gerek ikinci el.

17 önerebilirim bütce varsa 17 Pro da olabilir,
17 Serisindeki Ekrandaki 3000nit Parlaklık Olayı Sadece Ekranın Max Ulaşabileceği Parlaklık Değil Düşük Parlaklıklarda Bile Eski Modellere Göre Çok Daha Kaliteli Bir Ekran Kullanıyormuş Hissi Uyandırıyor.

Ben Direkt Apple Veya Apple Yetkili Satıcılarından Almanı Öneririm,

Ben TR’nin En Güvenilir Sitelerinden Birinden Satıcı Sitenin Kendisi Olacak Şekilde Aldım, Kamera Camında Toz Çıktı Iade için Apple’dan Kusurlu ürün Raporu vs. istediler Yorumlarda birsürü kişi benim gibi problem yaşamıştı toz kendiliğinden düşünce uğraşmadım.

Ben direkt Apple veya Apple Yetkili Satıcılarından almayı öneriyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İPhone 17 kullanıyorum 11 den geçtim. 120hz olayı efsane düz seri alacaksanız 17 den başka almayın bütçeniz yetiyorsa. Eğer pro veya pro max düşünürseniz 15 16 da alınabilir ama sıfırı bulunmuyor onların sanırım temiz bulmak gerek ikinci el.
Evet 3000nit parlaklık ve 120hz olayı çok fark ediliyor ben de düz 16 dan 17 Pro Max’e geçtim ekranı çok çok iyi.

apple da 17 pro 113 bin akakçede ptt avmde 103? alınır mı? oradan
Kanka ben mediamarkt dan aldım internet sitesinden sipariş verdim stok yoktu mağazalarında. Ama bu siteler nasıl olur bilmiyorum en ufak bir problem olsun MediaMarkt a gitmem 5 dakika sürer ama başka satıcılardan alsaydım servis yönünde biraz kafada soru işareti kalabilirdi. Yani bir sıkıntı yaşarsan karşında muhatap bulma konusunda biraz problem olabilir diğer sayfalar. Yine de fiyat olarak epey uyguna geliyor dediğiniz yerler.

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
Kanka ben mediamarkt dan aldım internet sitesinden sipariş verdim stok yoktu mağazalarında. Ama bu siteler nasıl olur bilmiyorum en ufak bir problem olsun MediaMarkt a gitmem 5 dakika sürer ama başka satıcılardan alsaydım servis yönünde biraz kafada soru işareti kalabilirdi. Yani bir sıkıntı yaşarsan karşında muhatap bulma konusunda biraz problem olabilir diğer sayfalar. Yine de fiyat olarak epey uyguna geliyor dediğiniz yerler.
dediğinizi değerlendiricem

İphone istiyosan 17 al, paran varsa 17 pro al. 17 pro, düze kıyasla çok daha iyi bir telefon.

eğer işime yarıcak bir özelliği varsa alırım parayı gereksiz harcamak istemem
İphone istiyosan 17 al, paran varsa 17 pro al. 17 pro, düze kıyasla çok daha iyi bir telefon.

eğer işime yarıcak bir özelliği varsa alırım parayı gereksiz harcamak istemem
4gb daha fazla ram var. Daha uzun yıllar kullanabilirsin. Kamera çok daha iyi, pil daha iyi, işlemci daha iyi. Birçok noktada 17 ye göre daha dolu. Paranız varsa pro almak daha mantıkli.

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,004
Üyeler
197,107
Son üye
xabze
Geri