50-60k Bandında Tv Önerisi?

Reaksiyon skoru
164
Bütçe
60.000
Selamın Aleyküm arkadaşlar 50-60K bandında TV arıyorum paneli iyi olan iyi özellik barındıran 120 mümkünse 144hz olan panel yanma riski az servis ağı iyi sorun yaşadğımda muhattap bulabileceğim marka model TV arıyorum Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Selamın Aleyküm arkadaşlar 50-60K bandında TV arıyorum paneli iyi olan iyi özellik barındıran 120 mümkünse 144hz olan panel yanma riski az servis ağı iyi sorun yaşadğımda muhattap bulabileceğim marka model TV arıyorum Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

hocam bu markayı ilk kez duyuyorum nasıldır?
bunu takip edeyim hocam sağolun

sanırım iffalcon tclin yan sanayisi ve f/p olduğu söyleniyor ben vatan gece indiriminde 51kya almıştım 6-7 ay oldu şu anda kullanmıyorum çeyize aldığım için şu anda da indirimde yanlış hatırlamıyosam 55-56k civarına iniyor

TCL in yan markası. Vestel- Regal gibi. Neden Vestel i örnek verdiysem, fakirlik işte :)
Araştırdığım bir ürün iffalcon u95a serisi. Hem miniled hem de native 144 hz. Listende olsun mutlaka. Boyutuna kendin karar verirsin.
İlk çıkışında yanlış bilmiyorsam 48-49 k bandından çıkış yapmıştı.

sanırım iffalcon tclin yan sanayisi ve f/p olduğu söyleniyor ben vatan gece indiriminde 51kya almıştım 6-7 ay oldu şu anda kullanmıyorum çeyize aldığım için şu anda da indirimde yanlış hatırlamıyosam 55-56k civarına iniyor
TCL in yan markası. Vestel- Regal gibi. Neden Vestel i örnek verdiysem, fakirlik işte :)
Araştırdığım bir ürün iffalcon u95a serisi. Hem miniled hem de native 144 hz. Listende olsun mutlaka. Boyutuna kendin karar verirsin.
İlk çıkışında yanlış bilmiyorsam 48-49 k bandından çıkış yapmıştı.
sağolun hocamlarım bu markayı ve modeli listeme aldım bir kaç tane daha bulup eleme usülü ile almayı düşnüyorum sağolun

O fiyat bandında mini led olarak alınabilecek Tcl 65c6k ( vatan internet magazasinda gece indirimlerini takip edin bazen 56-57 k lara satılabiliyor. )
Veya Tcl in yan markasi olan arkadaşlarında belirttiği iffalcon 65u95a modeli, bu model Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. Trendyol da 56.5 k ya satılıyordu.
Arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği olan ( fald) QD-Mini Led Tv si, 144 hz, 243 local dimming sayısı, 1000 nit tepe parlaklığı, 2.1 Onkyo ses sistemi, 40 wat ses çıkışı, subwoofer, Dolby Vision IQ, Atmos, DTS-X, 3 gb Ram 32 Gb Hafıza, Google Tv Android 14 vb özellikleri var. Bu özelliklerde bu fiyata uygun QD-Mini led Tv si dir hocam.
Çevremizde alip kullanan ve memnun kalan cok kişi var.

Tcl 65c6k vatan internet magazasinda 56 k şuan, QD-Mini led isteyen, soran bi baksın derim, fiyati uygun.

Ekler

• 1000171222.webp
    1000171222.webp
    132.9 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,373
Üyeler
198,114
Son üye