4070 Vs 7800xt Hangisi Alınır?

Reaksiyon skoru
3
iki kart da ikinci el
Galax 4070 bir ay sonra garantisi bitiyor oem sistemden çıkarılmış temiz
Asus Tuf 7800xt 2027 de bitiyor garantisi
iki kartında içi açılmamış ve aralarında 2 bin fiyat var pahalı olan 7800xt
ben oyun için kullanan taraftayım 007, yeni çıkan RE oyunları, cyberpunk vs AAA oyunları yüksekte ve donma kasma olmadan iyi bir şekilde oynayabileceğim bir kart olsun istiyorum geleceğe dönük 7500f içlemcim ve 750w power var öneriniz varsa bütcem 19-20 bin sizce hangi kart daha mantıklı

iki kart da ikinci el
ben oyun için kullanan taraftayım 007, yeni çıkan RE oyunları, cyberpunk vs AAA oyunları yüksekte ve donma kasma olmadan iyi bir şekilde oynayabileceğim bir kart olsun istiyorum geleceğe dönük 7500f içlemcim ve 750w power var öneriniz varsa bütcem 19-20 bin sizce hangi kart daha mantıklı
4070 bence. Çok performans farkı yok + DLSS avantajı iyi ve daha ucuzmuş.

Hocam marka Galax diye pek guvenemedim ben bildiğim tek üç iyi marka var Asus, msi, gigabyte
Aradaki fark soğutma ve dizayn farkı. Tabii malzeme kalitesi farkı da var ama kart temizse tercih edilebilir.

Hocam marka Galax diye pek guvenemedim ben bildiğim tek üç iyi marka var Asus, msi, gigabyte
Galax kötü marka değil, şuan piyasadan çekiliyor gerçi ama iyi firma olarak bilinir. Tabi markadan çok model önemli büyük ihtimalle giriş seviyesi modellerdir sizin baktıklarınız, o da normal ve sorun çıkaracak bir durum değil. Fiyatı da ona göre ise bir sorun yoktur alınır.

seninde icine siniyorsa evet yani demek istedigim markaya bakıp korkmana gerek yok hepsi belli bi kalitede üretiliyor sonucta
sende haklısın hocam benim kafayı en çok kurcalayan 7800xt asus tuf olması daha sağlammış gibi bir hissiyat veriyor ******** :D

sende haklısın hocam benim kafayı en çok kurcalayan 7800xt asus tuf olması daha sağlammış gibi bir hissiyat veriyor ******** :D
Galax çift fan olansa soğutma daha zayıf kalır, 3 fanlısı Tufa denk gibi. Tabi ben her türlü 4070 öneririm o ayrı.

Vatanda 7800xt 25.700 dü xfx quick model

Hocam rtx 4070'in galax modeli yeterli derseniz alınır kesinlikle oyunlarda dlls fg açınca direk 2 kat fps alıyorum. Ama 7800xt asus tuf oda kafa karıştırıcı. Bütçe esnetilebiliyorsa sizin yerinizde olsaydım sıfır 25k civarlarına rtx 5070 düşürmeye çalışırdım taksit avantajıda olur.

iki kart da ikinci el
Bir önceki konuda da demiştim sıfır 9060xt.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,454
Üyeler
197,194
Son üye
Klaxxon06
Geri