⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Fiyat aşırı yüksek 68 bin mediamarktta satılıyor geceleri. Yapı kredi faiziyle 74 bine geliyor. 3 taksitli krediyle oradan almak daha mantıklı. Resmen kredili fiyattan yüksek veriyorlar.
Taksit ayağına kitliyorlar yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnstagramda denk geldi konyadaki satıcılar özellikle taksitli ıphone dahi veriyorlar peşin fiyatına kredi kartına. Birden fazla yer var. Bildiğimiz telefoncu gibiler bir sürü satış videosu vs. var güvenilirlik derecesi nedir? Normalde telefona kolay kolay taksit yapılmıyor. Nasıl bunu yapabiliyorlar. Satarken başka bir şey satıyo gibimi gösteriyolar acaba.

Taksit ayağına kitliyorlar yani.

İnstagramda denk geldi konyadaki satıcılar özellikle taksitli ıphone dahi veriyorlar peşin fiyatına kredi kartına. Birden fazla yer var. Bildiğimiz telefoncu gibiler bir sürü satış videosu vs. var güvenilirlik derecesi nedir? Normalde telefona kolay kolay taksit yapılmıyor. Nasıl bunu yapabiliyorlar. Satarken başka bir şey satıyo gibimi gösteriyolar acaba.
Telefon dükkanları yapıyor telefon satışı değilde farklı şekilde gösteriyorlar devlete. Ama vade koyar onlarda yine.

Telefon dükkanları yapıyor telefon satışı değilde farklı şekilde gösteriyorlar devlete. Ama vade koyar onlarda yine.
valla peşin fiyatına diye gösteriyor artık nasıl olur bilmem bi sormam lazım arayıp. Garantide de bu sefer sıkıntı olabilir belki.

Mantıklımı beyler ne diyorsunuz 3 taksitle a34 ten geçeceğim oyun oynamıyorum
128 gb olması mantıklı değil

Üstad öncelikle eline sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş, bir sorum olacaktı bu liste amazon taksitli telefon eklerse kendi kendine güncellenecek mi yoksa manuel olarak eklemeniz mi gerekiyor kontrol edip

elinize sağlık. benim şuan ihtiyacım yok ancak listeyi düşükten yükseğe yapabilirseniz daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Selamlar herkese. Dün gece biraz üzerinde çalıştım.
- Fiyata göre sıralama eklendi.
- Stok bilgilsi eklendi.
- Reponsive tasarım düzenlendi.
- Mac de crontab üzerinden 4 saatte bir güncelleme özelliği ekledim. Ancak sabah mac'i açtım ama şifreyi girmeyi unuttum. o yüzden bilgisayar açılmadığı için liste dün gece 4 teki veriler dışında güncelleme olmadı. normalde 24 saat açıktır. bundan sonra 4 saatte bir güncelleyecek. Saat konusu tartışılabilir.
Link : https://vedattaylan.github.io/amazon-taksitli-telefonlar/
Bilenler bilmeyenlere göndersin linki. Sayfa ne kadar insanların ihtiyacına erişirse ben daha çok sevinirim. Teşekkürler.

Hocam S26 sını aldım taksitli olarak teşekkür ederim. S26 nın düzü de düşse keşke taksitli faydalansak

Selamlar herkese. Dün gece biraz üzerinde çalıştım.
- Fiyata göre sıralama eklendi.
- Stok bilgilsi eklendi.
- Reponsive tasarım düzenlendi.
- Mac de crontab üzerinden 4 saatte bir güncelleme özelliği ekledim. Ancak sabah mac'i açtım ama şifreyi girmeyi unuttum. o yüzden bilgisayar açılmadığı için liste dün gece 4 teki veriler dışında güncelleme olmadı. normalde 24 saat açıktır. bundan sonra 4 saatte bir güncelleyecek. Saat konusu tartışılabilir.
Link : https://vedattaylan.github.io/amazon-taksitli-telefonlar/
Bilenler bilmeyenlere göndersin linki. Sayfa ne kadar insanların ihtiyacına erişirse ben daha çok sevinirim. Teşekkürler.
çok güzel bi çalışma olmuş elinize sağlık

Satıcılar Hiç güven vermiyor isimleri bilinmedik amazon yada fırsat kurduna bir tek güvenebiliyorum

Arkadaşlar taksitle 2 tane nothing phone 3 aldım.Bir tanesi btk etiketi yapıştırıp açılmış ne yaptılırsa artık fırsatkurdu adlı satıcıdan almıştık.Kutusu yırtık,poşeti yırtık ,sarj kablosunada btk etiketi yapıştırmışlar hepsini açıp btk tarafından test mi edilmiş anlamadım cihazda sorun yok diye geri iade etmedik 2 haftadır kullanıyorum

Arkadaşlar taksitle 2 tane nothing phone 3 aldım.Bir tanesi btk etiketi yapıştırıp açılmış ne yaptılırsa artık fırsatkurdu adlı satıcıdan almıştık.Kutusu yırtık,poşeti yırtık ,sarj kablosunada btk etiketi yapıştırmışlar hepsini açıp btk tarafından test mi edilmiş anlamadım cihazda sorun yok diye geri iade etmedik 2 haftadır kullanıyorum
Hayırlı olsun hocam ama sıkıntılı yinde de. etkilemiş olmayayım seni. bende bakıyorum ama bu tarz durumlar için kargo açılımını mutlaka videoya kayıt alın. En azından iade edip paranızıı geri alabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam ama sıkıntılı yinde de. etkilemiş olmayayım seni. bende bakıyorum ama bu tarz durumlar için kargo açılımını mutlaka videoya kayıt alın. En azından iade edip paranızıı geri alabilirsiniz.
Teşekkürler.Vallahi iade konusu sıkıntılı bi site olduğu için uğraşmak istemedim.İmei kaydını sorguladığımda da bi sorun yok diye sorunsuz bi şekilde kullanıyorum tabi sıfır diye aldığın bi cihazı satıcının böyle göndermesi ayıp gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,454
Üyeler
197,194
Son üye
Klaxxon06
Geri