catsped
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,341
Kardeşime yeni bilgisayar aldık Gaming Gen üzerinden. Okuduğum kadarıyla bu sorunu yaşayan başka kişiler de varmış. Hatta "Bilgisayar kendisine restart atıyor şikayeti" şeklinde video bile çekmiş Gaming Gen kendi Instagram hesaplarına.
Sorun kısaca şu; CS, Valorant veya başka bir şey fark etmiyor rastgele bir oyun oynarken ortalama 1 saat sonra falan bilgisayar kafasına göre kendisini yeniden başlatıyor. Ne bir hata veriyor ne bir mavi ekran. Sadece yeniden başlatıyor. Ben internette hatta bu forumda gördüğüm bazı şeyleri denedim 1-2 gün sonra yine aynısını yaptı. En son geçen hafta veya ondan önceki hafta hatırlamıyorum BİOS üzerinden Expo'yu kapatınca bayadır restart atmadı bilgisayar. Şimdi bu neyden kaynaklanıyor ben anlamadım. RAM mi bozuk? Kendi bilgisayarımda daha güçlü bir RAM kullanıyorum. 2 yıldır Expo açık ve bir kez bile böyle bir şeyle karşılaşmadım. Nasıl çözülür bu sorun? Gaming Gen'e desek adamlar bilgisayarı yeniden yollayın der yollayamam kardeşim bal gibi de biliyorsunuz sorunu direkt söyleyin işte ama yoook
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Bilgisayardaki bileşenler bunlar
Sorun kısaca şu; CS, Valorant veya başka bir şey fark etmiyor rastgele bir oyun oynarken ortalama 1 saat sonra falan bilgisayar kafasına göre kendisini yeniden başlatıyor. Ne bir hata veriyor ne bir mavi ekran. Sadece yeniden başlatıyor. Ben internette hatta bu forumda gördüğüm bazı şeyleri denedim 1-2 gün sonra yine aynısını yaptı. En son geçen hafta veya ondan önceki hafta hatırlamıyorum BİOS üzerinden Expo'yu kapatınca bayadır restart atmadı bilgisayar. Şimdi bu neyden kaynaklanıyor ben anlamadım. RAM mi bozuk? Kendi bilgisayarımda daha güçlü bir RAM kullanıyorum. 2 yıldır Expo açık ve bir kez bile böyle bir şeyle karşılaşmadım. Nasıl çözülür bu sorun? Gaming Gen'e desek adamlar bilgisayarı yeniden yollayın der yollayamam kardeşim bal gibi de biliyorsunuz sorunu direkt söyleyin işte ama yoook
Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…
Crucial Pro Overclocking 16GB 6400MHz DDR5 Ram
Daha düşük gecikme süresi ile saniye başına daha yüksek kare hızı ve daha akıcı oyun deneyimi
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart
ASUS Prime serisi anakartlar, AMD Ryzen 7000 serisi işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için ustalıkla geliştirildi.
Bilgisayardaki bileşenler bunlar