🔥İndirim Zotac Geforce RTX 5070 Ti Gamıng Solıd Sff - 47.939 TL

Çok iyi model gerçekten.
O modeli bende takip ediyorum ama indirime hiç girmiyor
bide incehesaptaki colorful rtx 5080 ultra modeli . Bu aralar almayı planlıyordum ancak dün gelen iddaa'ya göre Rtx 5xxx serisi super çıkacakmış bu yıl sonuna kadar

62k civarı bütçem var. Bir yanım bunu ve 4k monitör alıp devam et diyo,dğer yanım güzel 5080 indirimi varken onu al monitörü de 3 4 ay sonra alırsın diyo kararsız kaldım.Bu indirimler bir süredir var gibi gözüküyor.ama ne adkar devam eder bilemedim.

62k civarı bütçem var. Bir yanım bunu ve 4k monitör alıp devam et diyo,dğer yanım güzel 5080 indirimi varken onu al monitörü de 3 4 ay sonra alırsın diyo kararsız kaldım.Bu indirimler bir süredir var gibi gözüküyor.ama ne adkar devam eder bilemedim.
Muhtemelen yakın zamanda biter.

Alacaksan 5070ti al 5080 gereksiz

Yani 5080 5070ti'dan hemen hemen %15 güçlü kart, aralarında 12-13 bin fark var fiyat olarak. Değebilir de değmeyebilirde, 4k geçeceksen o %15 işine yarayabilir mfg ile.

Geri