Ekran Kartı Anormal Sıcaklık

toxicwimm

80+
Reaksiyon skoru
0
Pny 4070 super verto bir ekran kartım var oyunlarda rtx açık ve full grafiklerde 83 derecelere kadar görmesi normal mi? Çift fanlı bir ekran kartı

sigara içilen bir ortamda kullanıyorsan içi toz dolmuş olabilir ayrıca termal macun bakımı gerekebilir aktif kullanıyorsan araba yağ değişimi gibi düşün bu yüzden bu tarz ısınma alıyor olabilirsin

sigara içilen bir ortamda kullanıyorsan içi toz dolmuş olabilir ayrıca termal macun bakımı gerekebilir aktif kullanıyorsan araba yağ değişimi gibi düşün bu yüzden bu tarz ısınma alıyor olabilirsin
Sigara içmiyorum ve genel olarak hep bu derecelerde aldiğimdan beri 1-2 derece artmıştır belki maksimum ve aktif kullanamıyorum malesef

Furmark 2 çalıştırıp bi görsel paylaşır mısın durumuna bir bakalım.

Anormal bir sıcaklık değil, malum havalar ısınmaya başladı, normalde gördüğünüz değerlerin 3-5 derece yukarıya çıkması normal. Kasa içi havalandırmanızı güçlendirmeye çalışın.

Anormal bir sıcaklık değil, malum havalar ısınmaya başladı, normalde gördüğünüz değerlerin 3-5 derece yukarıya çıkması normal. Kasa içi havalandırmanızı güçlendirmeye çalışın.
Akvaryum kasaya geçicem zaten ekran kartının alt kısmında 3 fan olcak işe yarar herhalde

Geri