Evet Game Garaj hazır sistem içerisindeydi. Sıvı akması vs gibi bir durum olmadığı sürece açıkçası çok da umurumda değil hani tam 2 sene sonra garantisi bitince bozulsun değiştiririm de kalitesini bilmediğim için kafamda bir soru işareti bırakmadı değilSıfırdan sistem kurup alacaksan 4K'ya kesinlikle alınmaz ama gamegaraj hazır sisteme falan koyduysa el mahkum kullanılabilir üzmez.
İşlemci ne?Evet Game Garaj hazır sistem içerisindeydi. Sıvı akması vs gibi bir durum olmadığı sürece açıkçası çok da umurumda değil hani tam 2 sene sonra garantisi bitince bozulsun değiştiririm de kalitesini bilmediğim için kafamda bir soru işareti bırakmadı değil
R7 7800X3D soğutma olarak soğutur diyorlar fakat ürün kalitesi ve sıvı akması gibi durumlar korkutuyor ekran kartı 5080 arıza durumunda yanarım.İşlemci ne?
Kule tipi kullanabilirsin, hazır sistem içinde geliyorsa kullanılabilir, şahsen tekil olarak almam 4000 liraya. Marka ile alakalı değil, psusunu kullanıyorum zaten. Ben kule tipiciyim, msi da bile sorun yaşadıktan sonra sıvı soğutma ile uğraşasım gelmiyorR7 7800X3D soğutma olarak soğutur diyorlar fakat ürün kalitesi ve sıvı akması gibi durumlar korkutuyor ekran kartı 5080 arıza durumunda yanarım.
Kule tipi görüntüsünü sevmiyorum o yüzden sıvı soğutma istiyorum. Markanın Psu'sunda sorun yaşamadıysanız ben de bunda sorun yaşamam diye düşünüyorum fakat markayla alakalı pek fazla bilgi bulamadığım için kafamı kurcalıyor. (Hazır sistem içerisinde geldi)Kule tipi kullanabilirsin, hazır sistem içinde geliyorsa kullanılabilir, şahsen tekil olarak almam 4000 liraya. Marka ile alakalı değil, psusunu kullanıyorum zaten. Ben kule tipiciyim, msi da bile sorun yaşadıktan sonra sıvı soğutma ile uğraşasım gelmiyor![]()
Hocam sıvı soğutmalarda ki akma çok çok küçük bir ihtimal, akanların da büyük bölümü çoğu zaman custom soğutma oluyor. O yüzden akar mı diye korkunuz olmasın. Aigo, Çin pazarında bilinen bir marka hocam, Türkiye de ki ürün gamı kısıtlı olduğu için bilmemen normal. DarkFlash markası altında bir çok ürün üretiyorlar. Özellikle kasalarını çok beğeniyorum, computex vs. gibi fuarları takip ediyorsan muhtemelen karşına çıkarKule tipi görüntüsünü sevmiyorum o yüzden sıvı soğutma istiyorum. Markanın Psu'sunda sorun yaşamadıysanız ben de bunda sorun yaşamam diye düşünüyorum fakat markayla alakalı pek fazla bilgi bulamadığım için kafamı kurcalıyor. (Hazır sistem içerisinde geldi)
aigo gibi markalar alma bence bilinmedik bi marka bu sıvısı akarsa sistem gidebilir ocypus delta l36 kullanabilirsin 7800x3d yi bile yük altında 75 derecelerde tutabiliyo baya iyi bi soğutucu o fiyatına göreGüzel diyen de var kalitesiz diyen de var ne kaliteli ne kalitesiz diyen de var o yüzden arada kaldım açıkçası. Genel bağlamda bakınca ortalama gibi duruyor fakat bilgili birileri yardımcı olursa sevinirim.
Araştıracağım. Teşekkür ederim.Hocam sıvı soğutmalarda ki akma çok çok küçük bir ihtimal, akanların da büyük bölümü çoğu zaman custom soğutma oluyor. O yüzden akar mı diye korkunuz olmasın. Aigo, Çin pazarında bilinen bir marka hocam, Türkiye de ki ürün gamı kısıtlı olduğu için bilmemen normal. DarkFlash markası altında bir çok ürün üretiyorlar. Özellikle kasalarını çok beğeniyorum, computex vs. gibi fuarları takip ediyorsan muhtemelen karşına çıkar
![]()
darkFlash
Bu çağda oyun ve bilgisayar DIY meraklısı olarak, darkFlash olarak, PC kasaları, CPU soğutucuları, kasa fanları ve hatta oyun koltukları ve masaları gibi üst düzey ekipmanları bizzat monte edip kullanarak etkileyici ve olağanüstü ürünler geliştirmeyi düşünmekten gurur duyuyor ve minnettarız...www.darkflash.com
Tercihen aldığım bir ürün değil game garaj titan s15 hazır sistemle geliyordu ve 9ay taksit vs var diye benim için çok uygun bir kampanyaydı o yüzden aldım alacak olsam şu an Vatan üzerinde 4-5 arasına çok güzel 240mm sıvı soğutmalar var fakat benim şu an kafamdaki soru hani hali hazırda hazır sistemle geliyor kullanmalı mıyım yoksa bunu elden çıkarıp yenisini mi almalıyım sorusuyduaigo gibi markalar alma bence bilinmedik bi marka bu sıvısı akarsa sistem gidebilir ocypus delta l36 kullanabilirsin 7800x3d yi bile yük altında 75 derecelerde tutabiliyo baya iyi bi soğutucu o fiyatına göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yada deepcool lt720 var o biraz daha iyi ocypusdan
bak bi sıcaklık değerleri iyiyse gerek yokAraştıracağım. Teşekkür ederim.
Tercihen aldığım bir ürün değil game garaj titan s15 hazır sistemle geliyordu ve 9ay taksit vs var diye benim için çok uygun bir kampanyaydı o yüzden aldım alacak olsam şu an Vatan üzerinde 4-5 arasına çok güzel 240mm sıvı soğutmalar var fakat benim şu an kafamdaki soru hani hali hazırda hazır sistemle geliyor kullanmalı mıyım yoksa bunu elden çıkarıp yenisini mi almalıyım sorusuydu