🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

aj179 nlp modelini amazondan 1575e aldim az once

nlp değil nl bu 3311 sensör var içinde

nlp değil nl bu 3311 sensör var içinde
bu özgüven nereden geliyor?

Screenshot_4.webp

700 TL'ye ajazz 159 pro almıştık dockuyla falan birlikte hala kullanıyorum çok güzel mouse

İlk attığınız yaklaşık 1.5 sene önce temudan indirimle almıştım halen daha kullanıyorum batarya performansı oldukça iyi en son ne zaman şarj ettiğini bile hatırlamazsın.Uygulama arayüzü sadece çince ve İngilizce olarak kullanılabiliyor ama yine de oldukça ayarlama özellik mevcut ve oldukça hafif bir mouse önerebilirim bana herhangi bir sorun çıkarmadı bu zamana kadar.
bende aynı şekilde sizin gibi aldım çook ama çook nadiren(haftada ayda 1 gibi) donup ilerlemediği oldu mousenin 1 2 saniye kadar.ben rekabetçi oyun nerdeyse hiç oynamadığım için dert etmedim memnunum hala kullanıyorum dediğiniz gibi bataryası baya gidiyor.
(rekabetçi oyun oynayanlar için bu ayda haftada bir olan 1 2 saniyelik takılma önemli olabilir diye eklemek istedim benzer sorunu yaşayan 1 2 gördüğümde var)

Oradaki bilgilerin kaç farklı internet sayfasında hatalı olduğunu 2 tıklama yapsan görürsün de işte, aşağılık psikolojisi.. Haklısın abicim, çok yüklenme kendine olur mu.
Screenshot_7.webp

abisi sen siteyi okumaya başlayınca haber et olur mu ben polomla bi tur atıp geliyorum haber edersin :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Uygunsuz Dil
Alıntıyı görüntüle

abisi sen siteyi okumaya başlayınca haber et olur mu ben polomla bi tur atıp geliyorum haber edersin :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
1781445395241.webp

Adamlar kendi sitelerinde bile 179 nl'ye 3311 demişler. 26.000 DPI'ye sahip 3311 sensör yok bile ama her yerde bilgileri karışık vermişler. Her alışveriş sayfasında başlık farklı resimler farklı. Bunun için uyarmaya çalıştım ama aşağılık psikolojin yüzünden ağlamaya başladın. Neyse, havlayan köpek ısırmaz. Daha ilgi yok ama sana, yeterli bugünlük bu kadarı senin için abisi.

Sensörü dandik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

159 ile 179 un farkı var mıdır acaba? 159 gayet ucuz 1.330 TL fiyatıyla 3395 sensör barındırıyor 100 milyon tıklama ömrüyle birlikte
179 serileri ergonomik yapılı oluyor üst tarafında bombe var 159 üst tarafı daha düz bende 179 pro kullanıyorum.

bende aynı şekilde sizin gibi aldım çook ama çook nadiren(haftada ayda 1 gibi) donup ilerlemediği oldu mousenin 1 2 saniye kadar.ben rekabetçi oyun nerdeyse hiç oynamadığım için dert etmedim memnunum hala kullanıyorum dediğiniz gibi bataryası baya gidiyor.
(rekabetçi oyun oynayanlar için bu ayda haftada bir olan 1 2 saniyelik takılma önemli olabilir diye eklemek istedim benzer sorunu yaşayan 1 2 gördüğümde var)
Takılma şöyle oluyor bir süre hareket ettirmediğinizde uyku moduna alıyor sonra hareket ettirince anlık mouse imleci başka yere ışınlanıyor gibi oluyor. Takılma dediğiniz bu olabilir mi onun harici bir takılma yaşamadım.Yaşadığım tek sıkıntı arada nadir de olsa sol tuş basmıyor sanki işlevsiz hale geliyor gibi oluyor 2 kere tıklıyorum mesela o dosyayı uygulamayı vs. açmıyor onu da hemen altında ki tuştan aç kapat yapıyorum hemen düzeliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,017
Üyeler
197,605
Son üye
gats
Geri