geçmez la o kadar kısa değil sttşöyle bir sorun var 6 paket alıp at gibi yemezseniz stt geçecek ve güvelenecek. Stok yapılacak bir ürün değil
Markette gördüğüm en pahalısı 78 TL zaten 70 e de satılıyor gerek yok 6 tane almaya bittikçe gider alırım
Hangi markette 70’e satılıyor dostum?Markette gördüğüm en pahalısı 78 TL zaten 70 e de satılıyor gerek yok 6 tane almaya bittikçe gider alırım
günde 40gr bi kase yesen 2 ayda biterşöyle bir sorun var 6 paket alıp at gibi yemezseniz stt geçecek ve güvelenecek. Stok yapılacak bir ürün değil
Hepsi zam yaptı 90 100tl ye cekmışiler fiyatları. Sizin bölgeye özel olabilirMarkette gördüğüm en pahalısı 78 TL zaten 70 e de satılıyor gerek yok 6 tane almaya bittikçe gider alırım
Olabilir hocamgünde 40gr bi kase yesen 2 ayda biter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hepsi zam yaptı 90 100tl ye cekmışiler fiyatları. Sizin bölgeye özel olabilir
Şokta a101 de falan Spot geliyor mesela bime 70 liraya mı ne 950 gram ince öğütülmüş gelmiştiHangi markette 70’e satılıyor dostum?
Bozulmuyor bu meret ne katiyorlarsa.. Ben en az 10 paketi skt gectikten sonra yedim hicbir sey yoktu.şöyle bir sorun var 6 paket alıp at gibi yemezseniz stt geçecek ve güvelenecek. Stok yapılacak bir ürün değil