30-40k Arası Sistem Tavsiyeleri

aslında abdullah abinin attığı videodaki b580li sistem aklıma yatıyorda bilemiyorum

aslında abdullah abinin attığı videodaki sistem aklıma yatıyorda bilemiyorum
Bak o gerçekten 30k nın hakkını veren türden en fiyat performans ama dersen ki sen bana 40k ya gerçekten geleceğe dönük geliştirebileceğim gta 6 açacak türden pc topla ben buradayım yardım ederim kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

malesef sıfır kasa fiyatları böyle
Yani aslında Bence oem paketlerin durumları böyleyken önermek bile saçmalık bence ki zaten fiyatlandırma konusunda sende aynı düşüncedesin

İşte fiyatlandırmalar çok saçma bence rtx 5060 bile önermek çok saçma rx 9060 xt varken
katılıyorum ama sıfır kasalarda oda çok fark etmiyor 9060lı halleri de aşağı yukarı 43k civarındadır

Bak o gerçekten 30k nın hakkını veren türden en fiyat performans ama dersen ki sen bana 40k ya gerçekten geleceğe dönük geliştirebileceğim gta 6 açacak türden pc topla ben buradayım yardım ederim kardeşim

Yani aslında Bence oem paketlerin durumları böyleyken önermek bile saçmalık bence ki zaten fiyatlandırma konusunda sende aynı düşüncedesin
doğru ama adam illa sıfır olucak diyorsa yapıcak bişey yok. ben olsam dediğin gibi bunları alacağıma 25k civarına 6700xtli kasa alırım zaten saf olarak benzer performans alınır bütçe olarakta yarı fiyatına olur neredeyse.

katılıyorum ama sıfır kasalarda oda çok fark etmiyor 9060lı halleri de aşağı yukarı 43k civarındadır
Ben zaten 9060 xt oem paket de almam ki ya indirim kovalarım yada 2 nci elden alırım

Sahibinden de piyasayı takip etmeyen eski fiyattan ürün satan o kadar kişi varki mesela 5070 ti 55k civarıydı sıfırı şuan 65k adamlar 40-45k ya hala satıyolar

sağol ustam

Geri