Yardım Bilgisayar Sistemimin Değeri Ne Kadar?

Tek tek satmak çoğu zaman daha çok kazandırıyor. Uğraşmam dersen sahibinden ve facebook'a kasanın özelliklerini girip koy. Sahibinden'e özelliklerini yazıp koyduğun zaman site bilgisayarının edeceği minimum ve maksimum değeri de gösteriyor zaten. Ben bekleyemem, uğraşamam dersen en yakın bilgisayar alım satım yapan yerlere git fiyat al. 2-3 bin lira daha az alırsın. 38-45 bine gider
tek tek satmak istemiyorum hocam

Masaüstü sistemim var 2. elde araştırdım fiyat konusunda tam anlaşamadım sistemin fiyatı ne kadar eder özellikler şunlar ;

E:K : ASROCK CHALLENGER RX 9060 XT (16 GB)
İşlemci : RYZEN 5 7500F
RAM : CRUCİAL PRO 1x 16 GB 5600 MHZ
SSD : CRUCİAL E 100 1 TB GEN 4 M2 SSD
ANAKART : MSİ PRO B850M-G
KASA : XPG LANDER500
SIVI SOĞUTMA : GAMEPOWER SKADİ ROUND 240 MM
Alalı 7 ay oldu
40K eder

Sıfır toplayıp satıyorum sıfır halini geçen 48 e verdim daha kaliteliydi bileşenlerim
%20 kdvsiz mi topluyorsunuz? nasıl o bileşenlerden kaliteli ve sıfır haliyle 48k ya satıp kar ediyorsunuz çözemedim aydınlatır mısınız

%20 kdvsiz mi topluyorsunuz? nasıl o bileşenler sıfır haliyle 48k ya satıp kar ediyorsunuz çözemedim aydınlatır mısınız
aşırı kar gütmüyorum kdv kesmiyorum deneyim kazanıyorum bir de bazen puan ve taksitden mantıklı geliyor ama genelde sadece montaj ücreti gibi bişey kalıyor. Uğraşmana değmez benimki delilik.

aşırı kar gütmüyorum kdv kesmiyorum deneyim kazanıyorum bir de bazen puan ve taksitden mantıklı geliyor ama genelde sadece montaj ücreti gibi bişey kalıyor. Uğraşmana değmez benimki delilik.
cunku her sey ucu ucuna denk geliyor o sekilde oluyorsa evet indirimli ürün kupon puan vs , tesekkurler cevap icin

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,593
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri