❌İndirim Bitti! Citizen Tsuyosa 16500₺🔥🔥

Yurtdışında 200 eurodan başlıyor yani 6800e inanmayın. Ben 258 euroya içi kırmızı olanı amazon.de’den aldırmıştım. Bu model de 230dan aşağı değildir. 16500 uygun fiyat ama orijinalliği sorgulanır.

millet geçen sene yılbaşına doğru a101 den 5800 e almıştı. bu fiyatlar çok uçuk arkadaşlar. benden size söylemesi.

Fiyat güzel. İlla sahte olmasına gerek yok paralel ithalata olup orjinal olan ürünler de var. Citizen yetkili satıcılar diye yazıp, distribütörün sayfasından yetkili satıcılarına bakarsınız orda o satıcı var ise alınabilir. Daha düşük fiyata gördüğünüz her saat çakma değil ama yetkili satıcıdan almak her zaman daha iyidir.
bunlar sahte hocam

Çakma satıyor diye bir kaç tane mağaza yorumu var risk alınıp alınmaz bence.

Fiyat güzel. İlla sahte olmasına gerek yok paralel ithalata olup orjinal olan ürünler de var. Citizen yetkili satıcılar diye yazıp, distribütörün sayfasından yetkili satıcılarına bakarsınız orda o satıcı var ise alınabilir. Daha düşük fiyata gördüğünüz her saat çakma değil ama yetkili satıcıdan almak her zaman daha iyidir.
Beni neden etiketlediğini anlamadım. Mehmet Hoca'nın paylaştığı linkteki satıcı hakkında 'çakma ürün satıyor' şeklinde birden fazla olumsuz yorum gördüm. Bu kadar risk varken o satıcıdan birisinin saat almasını beklemen doğru olmaz, riske girmek istemez kimse.

Beni diye etiketlediğini anlamadım. Ben Mehmet Hoca'nın attığı linkteki satıcıya birkaç tane yorum yaptım; 'çakma saat satıyor' diye yorumlar var. Niye riske girip o satıcıdan saat alayım ki?
Mesela paralel ithalat farklı bir ülkede üretilen ürün o yüzden takvimi farklı. gidip mağazada deneyen biri ikinci dil takvimi farklı görünce sahte olduğuna inanabiliyor. Yetkili satıcı ise şayet ben girip bakmadım linke sahte olma olasılığı imkansıza yakın. O yüzden alıntıladım.

yok kral arkadaş akakçe linki atmış onu dedim

Saat piyasasını bilmeyenler dolmuş konuya. En çok replikası olan model olabilir Tsuyosa

5800TL’ye Citizen Tsuyosa alabileceğini sanan varsa, elimde yüksek getirili bir köprü var. Orta yolu buluruz bir şekilde 🤣 Takip ettiğim, uyguna denk gelirse alabileceğim modellerden. 14500TL altına görmedim henüz ki o da paralel ithalat garantili. Tsuyosa’nın çok fazla çakması var. Yasalar, yaptırımlar caydırıcı olmadığı için her gün bir çakmacı türüyor yada adı iyice ayyuka çıkınca isim değiştirip devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,001
Üyeler
197,601
Son üye
reso2011
Geri