www.n11.com
Akakçede gördüğüniz herşeyi gerçek sanıyorsunuz. Bide özgüven patlaması ile paylaşıyorsunuz.
saat&saat citizen saatleri satmıyoralacaksanız konyalı saat veya saat&saat gibi yerlerden alın böyle ürünleri her gün almıyoruz sonuçta
Akakçeden saat bakmak da iyiymiş hocam, alayı sahte
bunlar sahte hocam
Çakma satıyor diye bir kaç tane mağaza yorumu var risk alınıp alınmaz bence.
Beni neden etiketlediğini anlamadım. Mehmet Hoca'nın paylaştığı linkteki satıcı hakkında 'çakma ürün satıyor' şeklinde birden fazla olumsuz yorum gördüm. Bu kadar risk varken o satıcıdan birisinin saat almasını beklemen doğru olmaz, riske girmek istemez kimse.Fiyat güzel. İlla sahte olmasına gerek yok paralel ithalata olup orjinal olan ürünler de var. Citizen yetkili satıcılar diye yazıp, distribütörün sayfasından yetkili satıcılarına bakarsınız orda o satıcı var ise alınabilir. Daha düşük fiyata gördüğünüz her saat çakma değil ama yetkili satıcıdan almak her zaman daha iyidir.
Mesela paralel ithalat farklı bir ülkede üretilen ürün o yüzden takvimi farklı. gidip mağazada deneyen biri ikinci dil takvimi farklı görünce sahte olduğuna inanabiliyor. Yetkili satıcı ise şayet ben girip bakmadım linke sahte olma olasılığı imkansıza yakın. O yüzden alıntıladım.Beni diye etiketlediğini anlamadım. Ben Mehmet Hoca'nın attığı linkteki satıcıya birkaç tane yorum yaptım; 'çakma saat satıyor' diye yorumlar var. Niye riske girip o satıcıdan saat alayım ki?
yok kral arkadaş akakçe linki atmış onu dedimFiyat güzel. İlla sahte olmasına gerek yok paralel ithalata olup orjinal olan ürünler de var. Citizen yetkili satıcılar diye yazıp, distribütörün sayfasından yetkili satıcılarına bakarsınız orda o satıcı var ise alınabilir. Daha düşük fiyata gördüğünüz her saat çakma değil ama yetkili satıcıdan almak her zaman daha iyidir.
Dayı sen saat işini sal bencemillet geçen sene yılbaşına doğru a101 den 5800 e almıştı. bu fiyatlar çok uçuk arkadaşlar. benden size söylemesi.