Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Saati kulaklığı falan aldık da çöp ürünler. Zaten garantisi de yok sayılır. Bu marka alınmaz. Kusura bakmasın satanlar ama tamam fiyatına göre ürün getiriyorsun da müşteri memnuniyeti neden sıfır? Neden garanti süreci sıfır?
3 kere rezil oldum garantide yapmayıp gönderdiler kesinlike almam 1 daha

Saati kulaklığı falan aldık da çöp ürünler. Zaten garantisi de yok sayılır. Bu marka alınmaz. Kusura bakmasın satanlar ama tamam fiyatına göre ürün getiriyorsun da müşteri memnuniyeti neden sıfır? Neden garanti süreci sıfır?
Kulaklık Olarak Ne Vardı Dün ?

Valla Benimde Aklıma Gece Yarısı Geldi Kulaklık Alacaktım .

a cartoon frog is crying with tears coming out of its eyes
çok absürt indirimler olmadığı sürece havitin alınası durumu yok pek fazla

çok absürt indirimler olmadığı sürece havitin alınası durumu yok pek fazla
Buna tam olarak katılmıyorum ya. Maalesef Mchose, ATK vb. ₺2500-3000 ürün satarken, ilgiyi görünce fiyatları ₺3500-4000 sürdü yerli esnaf. Düşük fiyatlarda Gamepower, Rampage veya %60 fason üretim klavyeler güvenmek yerine. Halen kulaklık ve klavyede Havit tercih etmek mantıklı. Ürettikleri ürünlerde öyle her insanın yaşadığı kronik sorunları da yok. Ha şu taktiği salıp, daha iyi fiyat avantajı ve kampanyaları harici sitelerde yapsalar sorun kalmayacak. Ama diğer sitelere pay vermek istemiyorlar büyük ihtimalle. O da onların bileceği iş.

Havit'in H2002D veya H2002P'si olmasa, Gamepower ve Rampage dandik kulak pedleri olan (kârlı ederi ₺600-900 olan) ürünleri ₺1500-2000 kitlemeye devam edecekti. En azından o iki fason üretim firmayı dizginliyorlar. Bütçe artınca zaten daha kaliteli Çin firmaları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,591
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri