Sistem herhangi bir fanla geliyorsa termal macunludurArkadaşlar oem sistem yarın teslim alıyorum ama termal macunum henüz gelmedi. Termal macun sürmeden sadece bileşenlerin testini yapsam sıkıntı olur mu?
İşlemci soğutucuyı kastediyorsan var ama bütün kasa demonte geliyor onun için termal macun sürmem gerekebilir sanırım.Sistem herhangi bir fanla geliyorsa termal macunludur
Sadece biosa girebilirsin belki orda bile işlemci çok ısınabilir ve sistem kendini kapatır. Deneme bile. Termal macun gelsin sür testini yap 1 2 günden bir şey olmazArkadaşlar oem sistem yarın teslim alıyorum ama termal macunum henüz gelmedi. Termal macun sürmeden sadece bileşenlerin testini yapsam sıkıntı olur mu?
Termal macun gelince kullan diğer türlü kullanamazsın zatenArkadaşlar oem sistem yarın teslim alıyorum ama termal macunum henüz gelmedi. Termal macun sürmeden sadece bileşenlerin testini yapsam sıkıntı olur mu?
Soğutucu aldıysan zaten kutusunda macun vardır onu sür. Eski soğutucunu kullanacaksan 1 gün bekle.İşlemci soğutucuyı kastediyorsan var ama bütün kasa demonte geliyor onun için termal macun sürmem gerekebilir sanırım.
Oem sistemin stock soğutucusunda termal macun var kendinde görürsün zaten geldimi o şekilde takıp kullanabilirsin. Dediğin gibi macun olmasaydı işlemci yanar bilgisayar bozulurdu kullanılmazdı yani.Arkadaşlar oem sistem yarın teslim alıyorum ama termal macunum henüz gelmedi. Termal macun sürmeden sadece bileşenlerin testini yapsam sıkıntı olur mu?