Schtephan
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
kendisinden zerre hazzetmem ama kadıköy boğasına benziyor yön tuşlarıBu nasil yön tuşu kardeşim yönümü şaştım
kendisinden zerre hazzetmem ama kadıköy boğasına benziyor yön tuşlarıBu nasil yön tuşu kardeşim yönümü şaştım
Konudaki ürün şarjlımıydı ki?Bu kablolu hemde ustteki spectrum isiklari cok cirkin ve kaba duruyor Hawk 258 nasildir
Kral sen ne bulursan alıyorsun bunlar evde birikicek bir gün amabunuda aldık bakalım nabacaksak
aşırı kötü bir klavye ilk sistem dizeceğim diye gözüme hoş geldi bide red switch diye alayım dedim 1 ay kullanmadan ilana katıp satışını verdimSepette kişiye özel 100 veya 125₺ kupon çıkıyor yapıştırın.
Everest PARLEY Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Everest PARLEY Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Alıntıyı görüntüle
Yok be reis ne bulursam almıyorum gercekten tam yerinde ihtiyacım olan şeyler oluyor.Kral sen ne bulursan alıyorsun bunlar evde birikicek bir gün ama
konu basındaki kablolu benim sordugum hawk 258 kablosuz sarjlıBu ürün şarjlı mıydı?
Konudaki ürün şarjlımıydı ki?