Ne Kadar Reklam Parası Verdi Hocam Allah Aşkına ?E yayıncıya youtubera bastılar parayı reklamı çektiler müşteriyi şimdi çıkarmaları lazım bir yerlerden.
Şikayet Var Görseli Eklemeni Bekliyorum .
Şikayet var bir çözüm değil. İmza toplamak lazım. Linkedinden ceoya falan ses ulaştırmak lazım anca öyle olurNe Kadar Reklam Parası Verdi Hocam Allah Aşkına ?
128 Milyar Dolar Mı Verdi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şikayet Var Görseli Eklemeni Bekliyorum .![]()
Şikayetvar etkili aslında , birden onlarca şikayet gelirse ceo bu duruma el atmak zorunda kalır gibime gelir .Şikayet var bir çözüm değil. İmza toplamak lazım. Linkedinden ceoya falan ses ulaştırmak lazım anca öyle olur
vallah bende peşin ödedim tüm yılı yoksa direk iptal ederdim şuan bu fiyatlar ne yaTürknet Kullanan Veya Fiyatlardan Dolayı Kullanmaktan Vazgeçenler Herkes Bir Olup Şu Fiyatlandırmalar İçin Şikayetvar.com Üzerinden Tepkimizi Ortaya Koymamız Lazım .
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk Oku Ben Fırlattım .
Alıntıyı görüntüle
keşke %35 olsa. 899tl'lik tarifem 1349tl oldu. %50%35 zam çok yüksek bir oran. Piyasada yaygınlaştıkça kaybedecekleri müşteriyi göze alıp yapıyorlar malesef. Hak mı değil. Bıdı Bıdı yapmaya gerek yok tt yapıyor bide ordaki fiyatlara bakın diyecekler çıkacak napalım sıtmaya razı mı olalım bende araştırmaya başladım gerekirse iptal edeceğim. Türkiyenin değişmez kanunu güçlenen hemen ezmeye başlıyor.