❌İndirim Bitti! Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

Kulaklık baktığımda önermiştiniz zaten, dün gördüm indirimi çektim bitane hayırlısı artık fiyatına göre özellikler iyi deniyeceğiz artık:)

Ben önermedim benimde dikkatimi çekti alınca deneyim paylaşırmısın reis
Size önerdiniz dememiştim konuyu açana demiştim alıntılamadığım için anlaşılmamış kusura bakmayın, bayadır kulaklık bakıyorum bu fiyata daha iyi özelliklisini görmedim elime ulaşınca paylaşırım deneyimimi tabikide kral.

Size önerdiniz dememiştim konuyu açana demiştim alıntılamadığım için anlaşılmamış kusura bakmayın, bayadır kulaklık bakıyorum bu fiyata daha iyi özelliklisini görmedim elime ulaşınca paylaşırım deneyimimi tabikide kral.
Sıkıntı yok reis deneyim paylaşırsan 100 sesde nasıl ekolayzir yapmadan cs2 oynuyorsan deneyimlersen dua ederim

Havitin yeni ürünü samsun vatana teşhir açılmış yarın gidicem kafama takıcam rahatmı bakıcam bölgenizde vatan varsa veya mediamarket teşhir varmi bakarsınız
Benim aldığım ürün de yarın gelir. H2002P, H2002U PRO, H2002BG ve Razer BlackShark V2 X göre kıyas yaparım. Bu dörtlüden Razer daha rahat ama ses kalitesi de diğerlerine göre en kötü ürün.

Ürün kalitesi genel olarak fiyata göre güzel olmasına rağmen, umarım garantiye işiniz düşmez.
Neden mi? Göz atmak isterseniz cevabı için konuya göz atabilirsiniz.

FR13NDSLX

Ruski incelemiş Atk Gear N9 Ultra ile aynı model diyor.
Salı indiriminde 2000 altına düşürürler bunu.

Son düzenleme:
Geri