Ben önermedim benimde dikkatimi çekti alınca deneyim paylaşırmısın reisKulaklık baktığımda önermiştiniz zaten, dün gördüm indirimi çektim bitane hayırlısı artık fiyatına göre özellikler iyi deniyeceğiz artık![]()
Size önerdiniz dememiştim konuyu açana demiştim alıntılamadığım için anlaşılmamış kusura bakmayın, bayadır kulaklık bakıyorum bu fiyata daha iyi özelliklisini görmedim elime ulaşınca paylaşırım deneyimimi tabikide kral.Ben önermedim benimde dikkatimi çekti alınca deneyim paylaşırmısın reis
Sıkıntı yok reis deneyim paylaşırsan 100 sesde nasıl ekolayzir yapmadan cs2 oynuyorsan deneyimlersen dua ederimSize önerdiniz dememiştim konuyu açana demiştim alıntılamadığım için anlaşılmamış kusura bakmayın, bayadır kulaklık bakıyorum bu fiyata daha iyi özelliklisini görmedim elime ulaşınca paylaşırım deneyimimi tabikide kral.
Havitin yeni ürünü samsun vatana teşhir açılmış yarın gidicem kafama takıcam rahatmı bakıcam bölgenizde vatan varsa veya mediamarket teşhir varmi bakarsınızSıkıntı yok reis deneyim paylaşırsan 100 sesde nasıl ekolayzir yapmadan cs2 oynuyorsan deneyimlersen dua ederim
Benim aldığım ürün de yarın gelir. H2002P, H2002U PRO, H2002BG ve Razer BlackShark V2 X göre kıyas yaparım. Bu dörtlüden Razer daha rahat ama ses kalitesi de diğerlerine göre en kötü ürün.Havitin yeni ürünü samsun vatana teşhir açılmış yarın gidicem kafama takıcam rahatmı bakıcam bölgenizde vatan varsa veya mediamarket teşhir varmi bakarsınız
Niye böyle diyip moralimi bozdun şimdiHavit pişmanlıktır
Eline ulaşınca yorumlayabilir misin?
Ürün elime muhtemelen bugün ulaşır, aynı gün kargoladılar. Ön inceleme yaparım fakat ben kulaklık uzmanı olmadığım için teknik tarafında pek bir şey anlamam. Merak ettiğiniz şey olursa sorarsınız ona göre bakarızSenden güzel bir inceleme bekliyoruz![]()
Saçmalık valla. Ders oldu ama iyi oldu. Daha fazla ürün alabilirdim.İster satarım ister çöpe atarım parasını, THH vererek iyi yapmışsın hatta bunları direkt icra ya vermek lazım, şımarık herifler.
Kim diyor? Bunun yazılımı çöp ve gürültü engellemesi yok. BS Hyperspeed’den iyi olamaz.Bende aldım birisi Razer BlackShark V2 HyperSpeed2 den daha iyi diyince gaza geldim![]()
Başka bi forum sitesinde yazmış birisi.Ne kadar doğru bilemem almadım bende dahaKim diyor? Bunun yazılımı çöp ve gürültü engellemesi yok. BS Hyperspeed’den iyi olamaz.