Chuno
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
Dediğini doğruladım şu şekilde doğruladım arada fark var 1080p performansı 7500f in %10 gibi daha önce l3 önbelleği büyük çünkü ama demek istediğim her şey l3 önbellek deil 2k performansta ve xmp modda 245kf %15 20 daha önce Ayrıca yükseltmeden bahsediyosun zaten kullanılan anakartların 2 sindede 2 ram slotu Pcı express hatları eşit giriş seviyesi anakartlar ne konuda amd daha iyi onu anlamadımsana mı soracam yorum yaparken? ayrıca söylediğin şeylerle de dediğimi doğrulamış oldun ben de zaten hem daha az fps alacak hem de yükseltmesi amd kadar iyi değil dedim alık mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İstediğin yorumu yap orasıda beni ilgilendirmiyor ama araştırmadan yorum yapman yanlış İnsanlara direk olarak yanlış yönlendirme yapmanı eleştirdim ben seninsana mı soracam yorum yaparken? ayrıca söylediğin şeylerle de dediğimi doğrulamış oldun ben de zaten hem daha az fps alacak hem de yükseltmesi amd kadar iyi değil dedim alık mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7500f in Render performansından bahsetmiyorum bile ayrıca l2 önbelleği daha geniş 245kf nin yani geleceğe dönüklük olarak 245kf de daha önde çekirdek sayısı da aynı şekilde fazla
sana mı soracam yorum yaparken? ayrıca söylediğin şeylerle de dediğimi doğrulamış oldun ben de zaten hem daha az fps alacak hem de yükseltmesi amd kadar iyi değil dedim alık mısın