🔥İndirim Machenike K1 Kablolu Membran Rgb Siyah Türkçe Q Gaming Klavye 480 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,234
Ürün sayfasındaki 80 TL'lik indirim kodunu uyguladığınızda fiyat başlıktaki seviyeye iniyor. Daha önce bu satıcıdan birkaç sipariş verdim ve ürünlerim eksiksiz teslim edildi. İhtiyacı olanlar fırsatı değerlendirebilir; ancak aklınızda bulunsun, satış sonrası destek konusunda pek başarılı değiller.

Ürün sayfasındaki 80 TL'lik indirim kodunu uyguladığınızda fiyat başlıktaki seviyeye iniyor. Daha önce bu satıcıdan birkaç sipariş verdim ve ürünlerim eksiksiz teslim edildi. İhtiyacı olanlar fırsatı değerlendirebilir; ancak aklınızda bulunsun, satış sonrası destek konusunda pek başarılı değiller.
Kullanıyorum memnunum, Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Yedek klavye olarak aldım çekmecede duruyor

tuşlarida ışık geçiren tuşlardan olaydı müthiş :kekw:

Kullanıyorum memnunum, Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Sesli değil değil mi? Mekaniklerdeki red switch sesine bile katlanamayan biriyim sessizse alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gunlerdir ariyorum sessiz ama turkce q olsun, ses knob u olsun numpadi olsun ama %96 olsun dediginizde toplasaniz membranda 3 mekanikte 3 seçenek falan bulabildim. Aula s99 retro pro'yu siparis ettim ama onun da ekrani bozuk cikti ümidim kalmadı

Son düzenleme:
yakında iyi bi indirim yapar stokları eritirler yazın kenera pusuda bekleyin

Merhaba yeni üye oldumda bu klavyeden 2 tane alacağım. Kenarda bulunsun diye inceleme videosu bir kaç tane buldum forumlarda olumlu yorum var birde KTPRO var asıl o klavyeyi istiyorum zamanında 9000 tl bandındaydı şuan 3900 TL geliyor.

Düşünceleriniz nelerden bana hızlı söyler misiniz.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Klavye : https://www.trendyol.com/machenike/...080612&filterOverPriceListings=false&sav=true

Mouse : https://www.trendyol.com/machenike/...080612&filterOverPriceListings=false&sav=true

Sizce alınır mı bu set mouse hoşuma gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,815
Üyeler
197,987
Son üye
ycl02msa02
Geri