alabilirsiniz gayet iyi fırsatBu kart bana şu anda 18bin TL'ye 6 taksitle geliyor, parafly kart ile, ekran kartım RX 570 4gb, işlemcim r5 5600 çok mantıklı geliyor geçiş yapmak istiyorum kararsız kaldim
Hocam fiyatlar hakkında bilgim yok ama baya iyi bir fırsata benziyor 2.el fiyatları 15 falandı galiba. Rx570 nasıldı bu arada sorun çıkardı mı hiçBu kart bana şu anda 18bin TL'ye 6 taksitle geliyor, parafly kart ile, ekran kartım RX 570 4gb, işlemcim r5 5600 çok mantıklı geliyor geçiş yapmak istiyorum kararsız kaldim
Teşekkür ederimalabilirsiniz gayet iyi fırsat
Valla alamadım sepete ekletmiyor farklı ürünleri ekletiyor üzüldüm yapacak bir şey yokAlınır kral 1080p de tüm istediğin oyunları ful grafikte oynarsın 2k da tüm oyunları oynarsın fiyat avantajı da baya iyi kesinlikle al
Nereden alacaktın bide bunun gibi bi fırsat fazla şans gerektirirValla alamadım sepete ekletmiyor farklı ürünleri ekletiyor üzüldüm yapacak bir şey yok
İnternet üzerinden, RX 9060xt 16 GB swift xfx de aynı fiyata geliyorsa zaten piyasada bulunuyor saphire pulse filan 5060ti olsaydı iyi olacaktı sadece stok mağaza gösteriyorNereden alacaktın bide bunun gibi bi fırsat fazla şans gerektirir
İnternet üzerindendir zaten onu kast etmedim hangi mağazadan itopya vatan gamingentr gibiİnternet üzerinden, RX 9060xt 16 GB swift xfx de aynı fiyata geliyorsa zaten piyasada bulunuyor saphire pulse filan 5060ti olsaydı iyi olacaktı sadece stok mağaza gösteriyor
Vatan bilgisayar hocamİnternet üzerindendir zaten onu kast etmedim hangi mağazadan itopya vatan gamingentr gibi
Hani zaten 26k gibi fiyatı 5060 ti a vermek saçmalık 9060xt kesinlikle daha iyi ama 18k ya rtx 5060 ti varsa uçarım o mağazaya
Usta öyle bir taksit seçeneği yada fırsat durmuyor ama ?Vatan bilgisayar hocam
Hocam şöyle kart 25bin küsur, ilk kez parafly kart kullanacağım için 5000 TL parapuan yatacak karta, birde babalar günü 2000 TL para puan ile 18000 olacak banaUsta öyle bir taksit seçeneği yada fırsat durmuyor ama ?
Yanlış ürünle karıştırmış olabilirmisin ztn o dediğin imkansız gibi bir şey hem 6 taksit hem 18k bilmiyorum biraz zor
Hocam şöyle kart 25bin küsur, ilk kez parafly kart kullanacağım için 5000 TL parapuan yatacak karta, birde babalar günü 2000 TL para puan ile 18000 olacak bana
Yada bu kart farklı yerlerden geçiyorsa yine 18k ya rtx 5060 ti alırsın çünkü vatan biraz pahalı %20 falan pahalıya satıyorHocam şöyle kart 25bin küsur, ilk kez parafly kart kullanacağım için 5000 TL parapuan yatacak karta, birde babalar günü 2000 TL para puan ile 18000 olacak bana
Hocam şöyle kart 25bin küsur, ilk kez parafly kart kullanacağım için 5000 TL parapuan yatacak karta, birde babalar günü 2000 TL para puan ile 18000 olacak bana