❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Alanların yüzde 70 al sat için alıyor maalesef , Ben 32 gblik rami 64 e çıkarmak istiyorum
%70 değil en az %90 hocam, yalan söylemeye gerek yok ben de al-sat için aldım ama 1 tane aldım. Açgözlü gibi 100 tane alıp pişkin pişkin ekran fotoğrafı atan tayfadan değilim çok şükür.

Bence parayı kullanacaklar dayı amaç belli şikayet dilekçesi oluşturalım eğer yarın iptal olurda para iadesi hemen yapılmazsa
bildiğim kadarıyla paralar bankadan şirkete geçirilmesi zaman alıyor. o yüzden sipariş iptali olursa para incehesaba geçmeden iade edilir yani öyle bir şey olamaz bence parayı kullanıp verecekler gibi

o size gelen onay mailiyle şikayet edin yollamazlarsa. thh bizi bekler...

"Sipariş konusu mal veya hizmetin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı ileri sürülerek (tedarikçi firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu), SATICI sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa ... sözleşmeyi derhal fesih etme hakkına haiz olup, müşterinin sipariş verdiği ürünün bedelini geri iade edeceğini taahhüt eder.

Tedarikçi firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi halinde satıcı sözleşmeyi feshedip bedeli iade edebilir.

Siparişinizi oluşturduktan sonra mailinize gelen sözleşmelerde bu maddeler ekli arkadaşlar incehesap yada etc bir firma piyasada kral olarak tanınmaya karar vermediyse bu kadar zararla size ram göndermeyeceklerdir.

Teşekkürler.

"Sipariş konusu mal veya hizmetin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı ileri sürülerek (tedarikçi firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu), SATICI sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa ... sözleşmeyi derhal fesih etme hakkına haiz olup, müşterinin sipariş verdiği ürünün bedelini geri iade edeceğini taahhüt eder.

Tedarikçi firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi halinde satıcı sözleşmeyi feshedip bedeli iade edebilir.

Siparişinizi oluşturduktan sonra mailinize gelen sözleşmelerde bu maddeler ekli arkadaşlar incehesap yada etc bir firma piyasada kral olarak tanınmaya karar vermediyse bu kadar zararla size ram göndermeyeceklerdir.

Teşekkürler.
Başına bir açıklama yazsaydın, çarpıldım zannettim

Geri