❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

1000118599.webp
sevgili günlük bugün kendimi çok şanslı hissediyorum 😭

Arkadaşlar Lexar Ares 7600mhz Ram'i incehesap'tan dün 2.44'te almıştım, ilk alanlardanım ve sadece 1 tane almıştım. Şimdi girip baktım ve aşağılık incehesap siparişi İPTAL ETTİ. Prim kasmaya mı çalışıyorlar anlamadım, ne tür bir şirket olduklarını biliyorduk şimdi ne olduklarını tamamen kanıtlamış oldular. Büyük ihtimalle herkesinki iptal edilecek 1-2 saat içinde.

Son düzenleme:
hocam moral bozmak istemem ama başlık gece 2den beri 75 sayfa oldu bu ramin gelme ihtimali çok düşük binlerce sipariş geçildi. ben de verdim bi tane sipariş ama rastgele diye yani beklenti oluşmasın fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Lexar Ares 7600mhz Ram'i incehesap'tan dün 23.44'te almıştım, ilk alanlardanım ve sadece 1 tane almıştım. Şimdi girip baktım ve aşağılık incehesap siparişi İPTAL ETTİ. Prim kasmaya mı çalışıyorlar anlamadım, ne tür bir şirket olduklarını biliyorduk şimdi ne olduklarını tamamen kanıtlamış oldular. Büyük ihtimalle herkesinki iptal edilecek 1-2 saat içinde.
ss?

Arkadaşlar Lexar Ares 7600mhz Ram'i incehesap'tan dün 23.44'te almıştım, ilk alanlardanım ve sadece 1 tane almıştım. Şimdi girip baktım ve aşağılık incehesap siparişi İPTAL ETTİ. Prim kasmaya mı çalışıyorlar anlamadım, ne tür bir şirket olduklarını biliyorduk şimdi ne olduklarını tamamen kanıtlamış oldular. Büyük ihtimalle herkesinki iptal edilecek 1-2 saat içinde.
gece 2 de oldu indirim 23.44de nasıl aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,593
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri