Mujka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,015
yarım saattir bunu diyorum 34 bin indirim değil dostumBuyrunuz efenim
yarım saattir bunu diyorum 34 bin indirim değil dostumBuyrunuz efenim
tamam bi haber bekliyorum belki alabilirim duruma göre . Hocam ama ayıptır söylemesi Taichi pazar malına benziyor o renkler ne öyle. Alırsam direk rgbsini kapatcamOha o paraya alabiliyorsan yerinde olsam beklemem alırdım taş gibi kart ömürlük
Ya kerim abi bir sen mi akıllısın Türkiye'de teknolojik bir ürün ne zaman yurt dışı ile aynı fiyat oldu Allah aşkına. Soyunuz da tükenmiyor ki yok yurtdışında bilmem kaç dolarmış mantıklı değilmiş 40 senedir aynı muhabbet. 90 günün en düşük fiyatı yazan, 9070 XT piyasasının da aktif en ucuz modelini paylaşmış indirim diye, bunu paylaşmayacak da ne paylaşacak?bu modelin tam aynısı 700 dolar 32500 yapıyor biz de 34 bine indirim diye paylaşıyoruz
daha yazmayacağım az çok takip eden indirim olmadığını görür zaten
34 bine 9070xt indirim değil dedim ve hala söylediğimi çürüten bir şey olmadı dostum, konuya alakasız bir şekilde dahil olman da çok komikabi adam sadece kendi düşüncesi üzerinden yürüyor ve düşüncesi asla değişmiyor, salın gitsin.
9070xt chipset olarak satılmıyor üretici değilseniz bunu tedarik edemezsiniz bu şekilde.34 bine 9070xt indirim değil dedim ve hala söylediğimi çürüten bir şey olmadı dostum, konuya alakasız bir şekilde dahil olman da çok komik![]()
hocam yurtdışı fiyatıyla normalde ben kıyaslamadım zaten o muhabbeti açan ben değilim, 9070xt fiyatları her gün artıyor türkiyede siz de 500tl ucuza görünce indirim diye paylaşıyonuz? bu mu indirimYa kerim abi bir sen mi akıllısın Türkiye'de teknolojik bir ürün ne zaman yurt dışı ile aynı fiyat oldu Allah aşkına. Soyunuz da tükenmiyor ki yok yurtdışında bilmem kaç dolarmış mantıklı değilmiş 40 senedir aynı muhabbet. 90 günün en düşük fiyatı yazan, 9070 XT piyasasının da aktif en ucuz modelini paylaşmış indirim diye, bunu paylaşmayacak da ne paylaşacak?
500 tl ucuz olunca zam mı oluyor anlamadım?hocam yurtdışı fiyatıyla normalde ben kıyaslamadım zaten o muhabbeti açan ben değilim, 9070xt fiyatları her gün artıyor türkiyede siz de 500tl ucuza görünce indirim diye paylaşıyonuz? bu mu indirim
Valla hocam o konu da haklı olabilirsin tipi bir şeye benzemiyor ama ben kasayı masanın altına koyarım içine bakmam uzun süreler kafamı ağrıtmasın kartı tam olarak bencetamam bi haber bekliyorum belki alabilirim duruma göre . Hocam ama ayıptır söylemesi Taichi pazar malına benziyor o renkler ne öyle. Alırsam direk rgbsini kapatcam
dün 2000tl zam geliyor bugün 500tl indirim geliyor, indirim demek istersen de500 tl ucuz olunca zam mı oluyor anlamadım?