❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

artsın yıl sonuna kadar elbet normal fiyatlara döner satış yapmak zorundalar iyi kupon vermiş
O kuponlar koymaz İncehesapa, kampanya niyetine yüzlerce kulaklığı klavyeyi bedava verebiliyor kendileri, bugün de hata telafisi için ona benzer bir miktarı ram alanlara verirler. Zaten 500TL ile en fazla kulaklık klavye mouse falan alınır o da üste az bir para ekleyerek.

Arkadaslar teblionu aradm konuya aciklik getirmek gerekirse toptanci stokta olmayan ramleri stok varmis gibi girdiginden dolayi bu urunler indirim gibi gözükmüş sanırım teblionda olayin buyumesini veya thh gitmesini istemiyor. Beni aradilar simdi mail atmami istediler. Herhangi bir cek veya baska bir durum da yok bayagi da ozur dilediler. Bana nakit bagladi diyen arkadaslar 6500 tlm 6 saat boyunca bagli kaldi gercekten cok zor duruma dustum ekmege muhtaç ve ac durumdayim dilenci degilim hepiniz halime aciyip bi 5090 bide Ryzen 9900x yollarsaniz cok sevinirim. Sakasi bi yana 6000 tl ile 7 saatte 500 tl kazandik boyle bi faiz orani yok ama anlarlar mi sanmam herkese iyi gunler.

EK NOT: OZUR DILERIM GUSTAVO SANA RAM SATAMICAM AMA EGER BANA ULASIRSAN 14K dan 32 gb ram verebilirim sana

İncehesap Çin'deki fabrikaya haber salmıştır yıl sonuna kadar durmadan klavye ürettirir artık :)

Bu konuyla ilgili tüketici dostu teknoloji influencerları bakalım bir şey diyebilecek mi? Yoksa gene sponsorluklarına zeval gelmesin de zavallı sıradan tüketicilere faydalı olabilmeye devam edebilmek için sessiz mi kalacaklar

Ben aradım görüstum bunlar kesin bu parayı işletti 7 10 gün süreceğini söylüyor müşteri hizmetleri güzel oyun kurmuşlar 😁

Bu konuyla ilgili tüketici dostu teknoloji influencerları bakalım bir şey diyebilecek mi? Yoksa gene sponsorluklarına zeval gelmesin de zavallı sıradan tüketicilere faydalı olabilmeye devam edebilmek için sessiz mi kalacaklar
Ne yapmalarını bekliyorsun ordu gibi gidip sirkete mi cökelim 🤣 kendim sistem topluyorum suanda ramim yok ama bu kadar uzerine dusmedim yapacak birsey yok

Geri