Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Airpods pro3 9k 9 taksit iyi fiyay

1782174779964.webp

Alıntıyı görüntüle
çektim hocam teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
büyük kozmetik sorun var yazıyormuş nasıl bi görüntü olabilir ki bilginiz var mı

Bilmediğim için soruyorum bu depo ürünlerini alıp yine de iade edebiliyor muyuz?
1 stok

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bilmediğim için soruyorum bu depo ürünlerini alıp yine de iade edebiliyor muyuz?
Tabi ki 14 gün iade hakkı oluyor. Ben az hasarlı termosları kendime alıp ağır hasarlıları hep iade ediyorum.

1782251444922.webp

Bu üründe büyük kozmetik hasar olması kullanılamaz halde olduğu anlamına gelmez mi? Sonuçta bir çelik termos. Alınan büyük hasar bunu kırmak anlamına gelmiyor mu?

Alıntıyı görüntüle
Bu üründe büyük kozmetik hasar olması kullanılamaz halde olduğu anlamına gelmez mi? Sonuçta bir çelik termos. Alınan büyük hasar bunu kırmak anlamına gelmiyor mu?
Öyle dediğine bakma. Sıfıra yakın geldiği de oluyor.

Bunu 1260TLye ağır hasarlı olarak aldım cillop gibi :D
1782251695050.webp

Yeşil de 1260TLlik ağır hasarlılardan ama temiz gayet.

1782251799309.webp

Aldık bakalım. Daha önceden sıfır olarak yeşil rengini almıştım. Eğerki bu kadar sağlam geliyorsa bu fiyatlarla bile çok iyi durumda denebilir.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun şansına kalmış. Kötü gelirse geri gönderirsin gider. Bu fiyata sıfırı da düşüyor (yeşil renk) ama indirim ve kupon yakalaman gerek.

Bu kadar termos alınıyor bunları kullanıyor musunuz arkadaşlar bende 0.5 1 1.9 ve 2.3 var sadece uzun yola giderken 0.5liğe kahve yapıyorum senede 1 kere kullanmadığım oluyor büyükleri yermek için yazmadım hep termos diye diye aldık bunları kullanmıyoruz şimdi 😀😀😀

Geri