GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,840
5bine düzenli olarak geliyor takibi ürün bazlı yaparsanız yakalarsınız bencemükemmel bir fiyat kaçmış
5bine düzenli olarak geliyor takibi ürün bazlı yaparsanız yakalarsınız bencemükemmel bir fiyat kaçmış
Airpods pro3 9k 9 taksit iyi fiyayApple AirPods Pro 3 Kablosuz Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme, Kalp Atış Hızı Algılama, Bluetooth Kulaklık, Uzamsal Ses, Yüksek Ses Kalitesi, USB-C ile Şarj : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods Pro 3 Kablosuz Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme, Kalp Atış Hızı Algılama, Bluetooth Kulaklık, Uzamsal Ses, Yüksek Ses Kalitesi, USB-C ile Şarj : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
çektim hocam teşekkürlerStanley Quencher Pipetli Termos Bardak, 1.18 Litre, Pembe Kuvars (Rose Quartz) : Amazon.com.tr: Mutfak
Stanley Quencher Pipetli Termos Bardak, 1.18 Litre, Pembe Kuvars (Rose Quartz) : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
büyük kozmetik sorun var yazıyormuş nasıl bi görüntü olabilir ki bilginiz var mıStanley Quencher Pipetli Termos Bardak, 1.18 Litre, Pembe Kuvars (Rose Quartz) : Amazon.com.tr: Mutfak
Stanley Quencher Pipetli Termos Bardak, 1.18 Litre, Pembe Kuvars (Rose Quartz) : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Şans ya. Benimkiler sıfıra yakın geldi.çektim hocam teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
büyük kozmetik sorun var yazıyormuş nasıl bi görüntü olabilir ki bilginiz var mı
1 stok
Alıntıyı görüntüleStanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, 1.9 Litre, Mat Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, 1.9 Litre, Mat Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, 1.9 Litre, Yeşil 2.0 (Hammertone Green) : Amazon.com.tr: Mutfak
Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, 1.9 Litre, Yeşil 2.0 (Hammertone Green) : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Tabi ki 14 gün iade hakkı oluyor. Ben az hasarlı termosları kendime alıp ağır hasarlıları hep iade ediyorum.Bilmediğim için soruyorum bu depo ürünlerini alıp yine de iade edebiliyor muyuz?
Öyle dediğine bakma. Sıfıra yakın geldiği de oluyor.Alıntıyı görüntüle
Bu üründe büyük kozmetik hasar olması kullanılamaz halde olduğu anlamına gelmez mi? Sonuçta bir çelik termos. Alınan büyük hasar bunu kırmak anlamına gelmiyor mu?
Aldık bakalım. Daha önceden sıfır olarak yeşil rengini almıştım. Eğerki bu kadar sağlam geliyorsa bu fiyatlarla bile çok iyi durumda denebilir.Öyle dediğine bakma. Sıfıra yakın geldiği de oluyor.
Bunu 1260TLye ağır hasarlı olarak aldım cillop gibi
Alıntıyı görüntüle
Yeşil de 1260TLlik ağır hasarlılardan ama temiz gayet.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun şansına kalmış. Kötü gelirse geri gönderirsin gider. Bu fiyata sıfırı da düşüyor (yeşil renk) ama indirim ve kupon yakalaman gerek.Aldık bakalım. Daha önceden sıfır olarak yeşil rengini almıştım. Eğerki bu kadar sağlam geliyorsa bu fiyatlarla bile çok iyi durumda denebilir.
Alıntıyı görüntüle