Anakart İçin SSD Vida Setini Nereden Ucuza Temin Edebilirim ?

Dustares

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,229
Merhabalar Asus anakartımda ssd için vida sıkılacak bir delik yok sadece eklediğim fotoğraftaki plastik var onu söktüm ssdyi soğutucu ile takacağım için. Chatgptye sordum m.2 standoff gibi bir şey dedi baktım googleden 300-400e falan satılıyor nereden ucuza alabilirim ? bilgisayarcılarda aynı fiyatamı satıyor?

Ekler

• 1000069471.webp
    1000069471.webp
    133.7 KB · Hit: 24
  • 1000069472.webp
    1000069472.webp
    2 KB · Hit: 20
2. Resimdeki vidayı nereye takmayı planlıyorsun kardeşim delik yuvaya olmayacağı belli değil mi soğutucu m2 yi de o plastik ile kullanacaksın. Takılıyor ben de bu şekilde soğutuculu kullandığım pc lerim var.

2. Resimdeki vidayı nereye takmayı planlıyorsun kardeşim delik yuvaya olmayacağı belli değil mi soğutucu m2 yi de o plastik ile kullanacaksın. Takılıyor ben de bu şekilde soğutuculu kullandığım pc lerim var.
ikinci resimdeki vida işi çözmüyor mu bu şekildeki anakartlarda tek çözüm plastik mi ?

ikinci resimdeki vida işi çözmüyor mu bu şekildeki anakartlarda tek çözüm plastik mi ?
Vidayı takmak için yuva olması lazım ya o yüzden o vida seti olmaz. Yuvası olan anakartlara takabilirsin.

Vidayı takmak için yuva olması lazım ya o yüzden o vida seti olmaz. Yuvası olan anakartlara takabilirsin.
Dedim belki attığımı alırsam anakartın arkasından vida sıkarım öndede delik olur ssd vidasını sıkarım

Dedim belki attığımı alırsam anakartın arkasından vida sıkarım öndede delik olur ssd vidasını sıkarım
1782160431363.webp

Hocam attığın vida seti bu şekilde alt kısımda bağlantısı olan anakartlar için uyumlu , senin anakartında bu destek kısımlarından yok mecbur olarak plastik aparatı kullanacaksın

Ona uygun somun bulursan olur ama bunlara gerek yok zaten elinde olanı kullanabilirsin hiç aksiyona girmene gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,641
Üyeler
199,405
Son üye
Shad0wRunner

Geri